Jump to content


Photo

Plugin Catalog Will Not Load

Plugin

Best Answer garvinw73 , 15 November 2018 - 12:50 PM

Resolved.

 

This was actually due to a network hardware issue and was not related to Emby functionality.

Go to the full post


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 garvinw73 OFFLINE  

garvinw73

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 12 November 2018 - 04:16 PM

Minor issue.

 

The plugins catalog will not load and unable to install plugins.   It just spins indefinitely.

 

Logs uploaded: sendlogs_brushfyre_synology_rtd1296_ds118_20181112T151954UTC.tgz

 

Thanks!



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136138 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 14 November 2018 - 01:04 PM

@solabc16 what do you think?

#3 solabc16 OFFLINE  

solabc16

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 1967 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 15 November 2018 - 12:45 PM

Hello @garvinw73

 

Just to confirm, this was due to a problem with your network hardware and the issue is now resolved?

 

Best

- James



#4 garvinw73 OFFLINE  

garvinw73

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 15 November 2018 - 12:50 PM   Best Answer

Resolved.

 

This was actually due to a network hardware issue and was not related to Emby functionality.


  • solabc16 likes this

#5 solabc16 OFFLINE  

solabc16

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 1967 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 15 November 2018 - 12:53 PM

Thanks @garvinw73.



#6 hermann_x5 OFFLINE  

hermann_x5

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 03 January 2019 - 06:37 AM

Hi,

 

sorry to bring this up. But I have the same problem and would be interested what the "network hardware problem" was ?

 

thanks, hermann



#7 hermann_x5 OFFLINE  

hermann_x5

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 03 January 2019 - 06:39 AM

Btw. I also get the following error: "Check for plugin updates fehlgeschlagen"

 

 

The operation has timed out.
at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager+<SendAsyncInternal>d__18.MoveNext () [0x006b6] in <8252e50122f84f82af882c36d707f6ce>:0 
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager+<SendAsync>d__15.MoveNext () [0x001f4] in <8252e50122f84f82af882c36d707f6ce>:0 
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager+<GetAvailablePackagesWithoutRegistrationInfo>d__48.MoveNext () [0x000c0] in <8252e50122f84f82af882c36d707f6ce>:0 
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager+<GetAvailablePluginUpdates>d__57.MoveNext () [0x000a5] in <8252e50122f84f82af882c36d707f6ce>:0 
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.PluginUpdateTask+<Execute>d__7.MoveNext () [0x000a1] in <8252e50122f84f82af882c36d707f6ce>:0 
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker+<ExecuteInternal>d__68.MoveNext () [0x00156] in <8252e50122f84f82af882c36d707f6ce>:0



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136138 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 03 January 2019 - 12:20 PM

Hi there, can you please attach the complete emby server log? thanks.



#9 hermann_x5 OFFLINE  

hermann_x5

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 03 January 2019 - 02:57 PM

Hi Luke,

 

thanks for having a look. Attached the logs. Btw. I have a second, Windows based server which does not show this problem...

 

best, Hermann

Attached Files

  • Attached File  logs.7z   1.08MB   1 downloads


#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136138 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 04 January 2019 - 01:09 AM

Are you behind a vpn? do you have synology quick connect enabled?



#11 hermann_x5 OFFLINE  

hermann_x5

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 04 January 2019 - 03:31 AM

I am not behind a VPN. QuickConnect is enabled. But to add info: I had EMby already installed on the DS218 in September. And at this time did not experience this problem...



#12 hermann_x5 OFFLINE  

hermann_x5

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 04 January 2019 - 07:59 AM

Ok, it seems that a restart of the DS218 fixed this problem. Really sorry for this, but I could not imagine this to be the solution (I restarted Emby Server a few times)..



#13 hermann_x5 OFFLINE  

hermann_x5

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 04 January 2019 - 09:17 AM

I like to add something that occurs to me could have been the cause for the problem. I have also plex running on this NAS (as both have some advantages and disadvantages and I am still not sure which way to finally go) and Plex had troubles with Metadata. I read in a forum that maybe this had something todo with IP v6. So. I deactivated IP v6 in DSM yesterday - which did not help. But  today, after restarting the diskstation, Plex worked fine and Emby also did not suffer from this problem anymore. So, most likely, it's a long shot, but maybe these kinds of problems have something todo with IPv6...



#14 Schaekel OFFLINE  

Schaekel

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 08:03 AM

Posted 04 January 2019 - 10:10 AM

This seems to occure after a software update (DSM). I also had to restart my NAS in order to have connections (plugin-checks, scrapping and so on) via emby.



#15 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136138 posts
  • Local time: 03:03 AM

Posted 04 January 2019 - 12:12 PM

Thanks for the feedback.





Also tagged with one or more of these keywords: Plugin

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users