Jump to content

Recording on NAS to wrong folder


mlapoint
 Share

Go to solution Solved by mlapoint,

Recommended Posts

mlapoint

We just moved and before we did, our Emby was recording to my Western Digital Cloud just fine.  Now that we moved, my LiveTV is not recording to my WD My Cloud 4 TB correctly.

 

Ubuntu Version: 16.04.4 LTS

WD My Cloud Firmware Version:  2.30.193

 

1)  The directory that is set up in Emby for this Library: /media/mlapoint/SharedVideos/TV/Recordings

 

2) The directory that the file actually was recorded in which I believe is the default directory:  /var/lib/emby/data/livetv/recordings

 

All of the directories in the entire structure are set as 777  in #1 and they are owned by either root or mlapoint (my user-id).

 

I will be attaching my log for you to search through.

 

 

Thank You,

 

Mike LaPointe

embyserver.txt

Link to comment
Share on other sites

  • Solution
mlapoint

I believe this has been fixed.  When you asked me to send you the DVR settings, I realized that I did not have anything in the "Default Recording Directory".  I put that in and it seems to be recording on the NAS again.  :)

 

Thank You,

Mike

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...