Jump to content
TenaciousJ

XMLTV only loads if I download it manually

Recommended Posts

TenaciousJ

Hello folks,

 

I've been running my emby server for several months on the same IPTV provider service, and until lately its been working great.  The problem I've run into now is that the XMLTV guide no longer downloads automatically from the HTTP link.  If I post that same link in a browser, download the XMLTV file manually, then load it locally - it works just fine and the guide fills in completely.  If it is trying to load from the HTTP link automatically, no guide information shows up at all.

 

Any guidance would be appreciated.

 

I'm running win 10 pro 1803 latest updates and Emby server latest release (I've also tried the latest beta, .16 at the time of this writing).

 

Thanks,

T.J.

Emby-Server.zip

Edited by TenaciousJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
TenaciousJ

I updated the post with the log files from today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Well for one, you've configured a custom cache folder but the server doesn't appear to be able to write to it:

	Application directory: C:\Users\jason\AppData\Roaming\Emby-Server\system
	System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 's:\media\temp\cache' is denied.

I would fix that and then re-evaluate this. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TenaciousJ

That fixed it.  I reinstalled windows, but it didn't reset the security permissions on those folders, so just taking ownership of the folder was all I needed to do.

 

Thanks for the fast reply!

 

Regards,

T.J.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...