Jump to content

Realtime Monitoring not working


hermann1514
 Share

Recommended Posts

hermann1514

Hi there,

 

i have setup a emby Server on a Raspberry PI2. At this Mooment all works fine, but the Realtime Monitoring is not working. I only use the emby Server for collecting my movies/TV-Shows.

The Movies are stored on my NAS and i have mounted the Directory on my PI2 over NFS.

The scan works fine but after i insert a new movie it does not appear in my Library. I wait 2 Hours but nothing. The i make a rescan and the new movie is there.

I have already mounted my Share as SMB but the same Problem.

 

Can someone help?

 

Regards

Hermann

 

Link to comment
Share on other sites

Guess you have already done this but I need to restart my Emby server (Ubuntu) after I enable the library monitor on a library..

@@Luke maybe you could add a popup which advises a server restart after changing this setting.

Link to comment
Share on other sites

but unfortunately the real time monitoring in combination with new content notifications is still very buggy.

I'm being notified about "new added" movies I added days ago again and again, and the movies I actually just added stay quiet.

This behavior didn't change in the past months so I'm getting tired complaining about it, unfortunately, the alternative - an hourly library scan, produces problems, too:

https://emby.media/community/index.php?/topic/41425-error-in-the-open-movie-database-forces-kodi-library-update/?p=421351

 

So both ways don't work proper and I'd be really happy if one of them could be fixed :-)

 

thank you!

Edited by horstepipe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...