Jump to content

Multiple Issues


arnezg23
 Share

Recommended Posts

arnezg23

I am having a couple of issues

1.  I have a schedules direct account and I am trying to load in emby but with little success of the getting the guide to actually show for my channels.

 

2.  I have enabled the DLNA option but I cannot see the server on any of my TV's in my house.

 

There are other issues but these two are the most pressing for now.

 

Log attached.

ServerLog.txt

Link to comment
Share on other sites

legallink

1. Did you follow the instructions on inputting the schedules direct into the admin of the server software? It's pretty straight forward and under "live tv" on the admin panel. Similarly, do you have an hdhomerun configured? And does the server see it?

 

2. How are your tv's supposed to see the dlna? Are you using a smart tv with a built in browser? What's the client? Do you have an emby app installed on the tv?

 

 

You'll need to provide much more detail about your environment to get bettter help.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

It looks like you've also setup xml tv configurations that aren't valid. I would suggest removing those.

 

But as for schedules direct, can you please describe the issue that you're having in a little more detail? thanks !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...