Jump to content

Genre Cleaner - Settings not applied


PenkethBoy
 Share

Recommended Posts

PenkethBoy

With the latest version of Genre Cleaner 1.0.2.0 previously set genre mappings are not being applied on server reboot

 

e.g. Country mapping

 

 

and in music genre view

 

 

Windows Server 3.1.6092.1369

 

I have re-saved the mappings and re run the library scan but no change

 

Not sure if its just this version of the server as missed a few updates as the server was off while i fixed some data issues - not emby related

 

When the new plugin came out the other day the settings were applied - cant remember the version of the server from that time

Link to comment
Share on other sites

Have you tried refreshing the item that contains that genre you have mapped?  That is when Genre Cleaner does its thing.

Link to comment
Share on other sites

PenkethBoy

How is a refresh different to a library re-scan?

 

Have refreshed the genre entry - no change

Have refreshed the album - with a mapped genre (i.e. to be changed) - works - but only for that mapping

 

Its working for Movies without a refresh and on server reboot - so Music is different some how

 

Not set up any mapping on TV Series Yet

Link to comment
Share on other sites

The regular library scan is just looking for changes to your media. A refresh forces a rescan and metadata refresh.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...