Jump to content

Sync ic failing


dragonsawareness
 Share

Recommended Posts

dragonsawareness

Hello,

 

I recently subscribed to premiere, and have downloaded the folder sync plugin. I am running emby 3.1.30.

 

When I try to sync Big Hero 6 (Blu-ray) and sync it to my customer folder (C:/Users/Public/Public Videos/Media).

 

It says "sync created".

 

I go to sync and it simply says failed, no explanation or reasoning.

 

I am able to find a transcode log but it doesn't mention anything either.

 

Any ideas?

 

Im just trying to convert my 25.6gb .mkv to a smaller .m4v.

Link to comment
Share on other sites

there was a sync encoding failure. i'll need to see the log from that, thanks.

2016-06-19 23:14:38.3758 Info MediaEncoder: C:\Users\drago\AppData\Roaming\Emby-Server\ffmpeg\20160410\ffmpeg.exe -fflags +genpts -re -i file:"C:\Users\Public\Videos\Media\Movies\Big_Hero_6.mkv" -map 0:0 -map 0:1 -map -0:s -codec:v:0 h264_qsv -force_key_frames expr:gte(t,n_forced*5)System.Threading.Tasks.Task`1[System.String] -pix_fmt yuv420p -preset 7 -look_ahead 0 -b:v 19872000 -maxrate 19872000 -bufsize 39744000 -vsync vfr -profile:v high -level 4 -map_metadata -1 -threads 1 -codec:a:0 aac -strict experimental -ac 2 -ab 128000 -af "aresample=48000:async=1,volume=2" -y "C:\Users\drago\AppData\Roaming\Emby-Server\sync\d7f8902e4e8444fd8160fb47f0307c39\e9d411d9523349b1a6258944ec546548\7bc6d7b484b14ee885514d315fd7f150.mp4"
2016-06-19 23:14:38.4069 Info HttpServer: HTTP Response 200 to ::1. Time: 483ms. http://localhost:8096/emby/Sync/Jobs
2016-06-19 23:14:38.5430 Info MediaEncoder: FFMpeg exited with code 1
2016-06-19 23:14:38.5850 Error App: Error during sync transcoding
	*** Error Report ***
	Version: 3.1.30.0
	Command line: C:\Users\drago\AppData\Roaming\Emby-Server\system\MediaBrowser.ServerApplication.exe
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
	Processor count: 4
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	Program data path: C:\Users\drago\AppData\Roaming\Emby-Server
	Application Path: C:\Users\drago\AppData\Roaming\Emby-Server\system\MediaBrowser.ServerApplication.exe
	Encoding failed
	System.ApplicationException

Link to comment
Share on other sites

No, that's not it. If you can't find it you might need to try repeating the test. thanks.

Link to comment
Share on other sites

dragonsawareness

Thank you much :). Your so much more helpful than the people at plex. I will cancel my plex account and continue with emby :).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

dragonsawareness

Hmm. I just noticed something. Don't know if it will help or not. I currently have my media in C:/Users/Public/Public Videos/Media (and then tv or movie).

 

I just double checked and now there is TWO public videos folders. I don't get how, because I set the path to be the same. One contains what SHOULD be the converted folder, and the other one emby made a separate public videos/converted and the failed conversions are in that folder. While the proper one is empty.

 

I don't get why. Everything is named, and spelt exactly the same way. :huh:

Link to comment
Share on other sites

make sure there isn't a typo in the path that you're not seeing at first glace, or an extra space somewhere.

Link to comment
Share on other sites

dragonsawareness

make sure there isn't a typo in the path that you're not seeing at first glace, or an extra space somewhere.

For whatever reason. Explorer shows two public videos. However CMD lists MY public videos as videos. Emby, plex and handbrake see;

 

C:/Users/Public/Public Videos/test.

 

However cmd lists it as C:/Users/Public/Videos/test.

 

**EDIT*

 

It turns out that Windows 10 does some nasty alias formats for public folders.

 

 

c:\Users\Public>dir

 Volume in drive C is Windows

 Volume Serial Number is C892-9181

 

 Directory of c:\Users\Public

 

2016-06-19  11:17 PM    <DIR>          .

2016-06-19  11:17 PM    <DIR>          ..

2016-06-09  07:19 PM    <DIR>          Documents

2016-01-15  07:03 AM    <DIR>          Downloads

2016-01-15  07:03 AM    <DIR>          Music

2016-01-15  07:03 AM    <DIR>          Pictures

2016-06-19  11:17 PM    <DIR>          Public Videos

2016-06-19  11:13 PM    <DIR>          Video

2016-06-05  08:50 PM    <DIR>          Videos

               0 File(s)              0 bytes

               9 Dir(s)  1,011,995,164,672 bytes free

 

All this time emby and plex via .net have been seeing C:/Users/Public/Public Videos but in reality it is

 

C:/Users/Public/Videos.

 

I will have to move my librarys to fix this Windows 10 "its not a bug its a feature" bs.

post-140482-0-82235200-1466460985_thumb.png

Edited by dragonsawareness
Link to comment
Share on other sites

dragonsawareness

I have moved my folder. Sync still fails. But everything shows up in the proper folder now.

 

So I guess this case is closed until the update.

 

Thanks again :).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...