Jump to content

Nothing showing up in Scheduled Recordings


bkscott
 Share

Recommended Posts

Hi--I had a nicely working OSX server on a Mac Mini but since the most recent update, I can't seem to schedule recordings. I am able to get through the guide and set up the record series, but then my "Scheduled Recordings" tab remains empty. The series all show up in the series tab. I initially thought that I might just need to wait for the schedule to refresh or until closer to the recording date, but the recordings I had scheduled did not record. Everything else seems to be working. Any thoughts? Thanks.

Link to comment
Share on other sites

where is it failing? i see lots of traffic in this log to schedules direct and it all appears to be successful. Also I would make sure to run the latest version of the server.

Link to comment
Share on other sites

It appears to refresh successfully, and then I get a message in the notifications tab that says refresh failed because it can't have a null value for source. I tried deleting and resetting Schedules Direct as the guide source, and I updated to the latest server version. When I look at the Live TV, I do have the guide, and I am able to select a show and set up recording, I just don't get anything in the scheduled recordings and no shows have been recorded since this started happening. In the series, tab, all the shows I set up to record are listed. Thanks for you help, I really appreciate it.

Link to comment
Share on other sites

Right ok, I see that error. I would grab 3.0.5871 from the website, then let me know if you continue to see that error. thanks.

Link to comment
Share on other sites

Upgraded to latest version, restarted, re-added schedules direct. Once again looks as though guide is refreshing, and then same error:

 

Value cannot be null. Parameter name: source

Link to comment
Share on other sites

Hi, if you would like, please try this build.

 

You'll need to run a guide refresh after installing. Also be aware it's based on the dev branch, so it's going to have other features and changes that are still a work in progress. But it may help with this issue. Thanks.

Emby.Server.Mac-.zip

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
bkscott

Sorry for the delay. Tried that build and it didn't work either. I am thinking I will try totally uninstalling and reinstalling the server. Let you know what happens.

Link to comment
Share on other sites

There's already a new release up on the website so you should try that and then report back. If you're still having an issue, please provide the server log and i'll look into it right away. thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
bkscott

Still not working--I tried to completely uninstall and do a fresh install, but it appears that I didn't actually clear the old install completely from the system because the new install remembered my paths and some settings.

 

In any case, I have the up to date server running and am still unable to get recording to work. The guide appears to be refreshing, and then gives me the same error.

 

Value cannot be null. Parameter name: source.

 

Here is the log. Thanks for your help!

 

 

Log.txt

Link to comment
Share on other sites

Can you please try this attached version? We did finally see something similar to this on Windows and Linux, and a fix was made. This build is the equivalent of the windows beta right now. Thanks.

Emby.Server.Mac-.zip

Link to comment
Share on other sites

bkscott

Seems to be working so far. Thanks for sticking with this--I really appreciate your help. Keep up the good work.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...