Jump to content

Problems with Add ons


pushka7
 Share

Recommended Posts

I seem to have a general problem when installing add ons - it asks to restart the server at the end and it becomes unavailable for a long period. I have to restart the entire NAS to be a blue to get into embassy again.

 

I also have a specific problem with the TV Themes add on - I have installed it but it will not download themes. I have checked that a trigger is setup. It also doesn't play a theme if I manually copy the theme into the drive and rename it theme.mp3 -

 

I can see the file listed under themes but can't get it to play automatically

 

Am I missing an obvious setting?

Edited by pushka7
Link to comment
Share on other sites

In the latest version the built-in restart button should be gone and you can just do the restart from the qnap web interface.

Link to comment
Share on other sites

Thanks - any insight into the TV themes not downloading or playing automatically?

 

We can help, but please file topics in the proper areas of the community. Radeon can help you with the downloading plugin. The playback of the themes is handled by each app, so you'll want to also create a topic in the respective app section(s). Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...