Jump to content

iOS Safari Issue - HeaderTryEmbyPremier hover


dkalejta
 Share

Recommended Posts

dkalejta

I'm running into an issue accessing Emby remotely through my iPhone 6 (iOS 9.2) on Safari. When I go to play a video, I see the screen below. It's a hovering popup that will not scroll down far enough to get to the option " X CLOSE AND PLAY MY MEDIA".

 

 

 

568ae04168916_emby.png

 

If I go to my laptop and open the same page in Chrome, debugging mode (F12) and view the page as an iPhone 6, the same thing happens. If I drag and resize the device, however, I see the following screen:

 

568ae25102e2e_emby2.png

 

Clicking the close/play option get me along my way and watching videos. Is there any way to disable this pop-up, or work around it in Safari? Thanks.

 

 

Link to comment
Share on other sites

dkalejta

Thanks. Didn't occur to me to try it in Chrome for iOS before posting. Just tried it, same issue.

 

Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

Ok, i tested this and it looks fine, although I'm on the development branch. Are you running the latest version of the server?

Link to comment
Share on other sites

dkalejta

No, I'm on Version 3.0.5781.3.

 

From what I understand it's not as simple as apt-get update, right? Fairly new to Linux (took me a while to get my server set up in the first place :P), so when I have some time tonight and am not ssh'ing from my phone I will look into updating without obliterating and report back.

Link to comment
Share on other sites

dkalejta

Hm. Tried running sudo apt-get dist-upgrade emby-server, now I can't get the server up and running. Getting a connection refused error.

 

Any good documentation on how to update Emby Server for headless Ubuntu 14.04 LTS?

Link to comment
Share on other sites

hurricanehrndz

Apt-get update is the preferred method of updating on Ubuntu and debian. Can you please post the logs and ensure you run a restart.

 

Sent from my D6603 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

dkalejta

Sorry, the "Newbie" descriptor above my avatar fits pretty well, so please bear with me. 

 

Running apt-get update does update the Ubuntu VM that emby-server is running in, but does not update the version.

 

Which logs would you like me to post? From ubuntu or Emby? Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...