Jump to content


Photo

Web Client Issue: TV episode lists not being displayed

Web client tv episodes

Best Answer ebr , 07 December 2013 - 01:45 PM

I believe that folder should be named "Season 03" not S03.

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 JustASK OFFLINE  

JustASK

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:44 PM

Posted 07 December 2013 - 12:16 PM

Strange problem that's just shown up with the Web Client. TV Episodes listings are not being displayed which prevents the user from selecting them for play back. When using the Media Browser Client connected to the same server and same media collection, everything works fine.

 

No configuration changes have been made on my part. I noticed in the server setting notifications area that "MBServer 3.0.5083.27698 was installed 3 days ago". 

 

Any idea on how to further troubleshoot this? The Web Client had been working just a few days ago.

 

 



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157008 posts
  • Local time: 11:44 AM

Posted 07 December 2013 - 12:26 PM

can you post screenshots of what your series folders look like?



#3 JustASK OFFLINE  

JustASK

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:44 PM

Posted 07 December 2013 - 12:40 PM

See the attached screen capture. The media files exist on a NAS and I have SMB shares setup to access them in Windows. Let me know if you have any problems with the attachment.

Attached Files



#4 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 52033 posts
  • Local time: 11:44 AM

Posted 07 December 2013 - 01:45 PM   Best Answer

I believe that folder should be named "Season 03" not S03.


  • JustASK likes this

#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157008 posts
  • Local time: 11:44 AM

Posted 07 December 2013 - 01:54 PM

For best results it should be season 3 but i'll look at this because we should be able to handle that.



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157008 posts
  • Local time: 11:44 AM

Posted 07 December 2013 - 04:28 PM

Please re-test this in the next server release and let me know how it goes. thanks.



#7 JustASK OFFLINE  

JustASK

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:44 PM

Posted 07 December 2013 - 04:37 PM

The renaming of "S03" to "Season 3" seems to correct the problem in the Web Client. I ran a quick script to rename my folders to conform to the recommended format. I will test the next release as well.

 

Thanks for your help with this.



#8 trooper11 OFFLINE  

trooper11

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 252 posts
  • Local time: 11:44 AM

Posted 07 December 2013 - 05:54 PM

I have been noticing similar issues since the latest update to the server.  I didn't realize that using S03 instead of Season 3 would be causing problems like this.

 

What a good program to use to mass rename folders?  I have a huge collection now all in the 'S**' format.







Also tagged with one or more of these keywords: Web client, tv episodes

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users