Jump to content

Images not displaying


gillmacca

Recommended Posts

After no response here, I have tried uninstall and reinstalled the dev server,

I now have no images at all in the web client or nowtv app (even after a library scan), although images appear fine in the android and samsung tv apps.

I have tried the web client in both chrome and edge

I have also rebooted my server, router, and laptop.

 

Latest server log: https://www.dropbox.com/s/52t9a3r6pz527xi/server-63582451200.txt?dl=0

 

Could I get some help here please

Link to post
Share on other sites

if they're working in some apps then i would say they are probably working but just slow to appear in the others. 

Link to post
Share on other sites

Well I have left my browser window open on the home page of the web client and my nowtv app on for over 30 mins now, and still no images

Link to post
Share on other sites

you could try clicking the refresh page button in the browser and/or re-opening the app. there also appears to be a lot of server activity downloading metadata so you could stop scheduled tasks to reduce the load. you also have a lot of plugins installed and a potentially older 2-core system so you could try removing plugins as another way of reducing the load.

Link to post
Share on other sites

they were working the whole time but a little slow to appear. that's why i suggested reducing the load on your system.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...