Jump to content

Channel Logo Population


jasonmcroy
Go to solution Solved by jasonmcroy,

Recommended Posts

jasonmcroy

It has been a little while since I used the NextPVR plugin as I have been testing the new Emby TV one. However, there have been too many issues right now so I am back to NPVR. I installed the plugin and refreshed the guide but my Channel Logos aren't populating in the grid. It seems like it did this fine last time I used the plugin.

 

I have the Logos in my Media  folder via NextPVR and they populate in the NextPVR program's grid just fine.

 

Any ideas?

Link to post
Share on other sites

Can you also post your logs? And if you can enable the debug logging in the nextpvr plugin.

So i can see some more information. :)

Link to post
Share on other sites
  • Solution
jasonmcroy

Thanks for your response Sven, but I actually have pretty much gone back to Emby TV since it has started being a bit more stable over the past few updates on the Dev Server, so I have only been using NextPVR for a couple of shows I wanted to make sure recorded and have been using the core server one for Live TV playback when using my Android TV device, so the icons haven't really been an issue anymore.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...