Jump to content

No Sound in Emby


saitoh183
 Share

Recommended Posts

Hi @@Chubby Arse and @@e123enitan,

 

I decided to switch to MP since WMC future in Windows10 is up in the air and im also having issues with the back to back recordings (posted on the ServerWMC sub-thread). I have everything wokring in Kodi and when i preview Channels in the TV server config. 

 

Im using a Hauppauge Colossus, MPExtended 0.6, Emby server Beta 3.0.5572.0 and MP 1.11

 

The reason there is no sound is because the output file is coming out as AAC audio instead of AC3

 

Audio ID : 64 (0x40) Menu ID : 137 (0x89) Format : AAC Format/Info : Advanced Audio Codec Format version : Version 2 Format profile : LC Muxing mode : ADTS Codec ID : 15 Bit rate mode : Variable Channel(s) : 2 channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Delay relative to video : -37ms

 

Any ideas

Link to comment
Share on other sites

AAC shouldn't be problem because i don't use the Direct streaming profile of MPExtended but Android ffmpeg HD,

which also delivers AAC sound.

Link to comment
Share on other sites

AAC shouldn't be problem because i don't use the Direct streaming profile of MPExtended but Android ffmpeg HD,

which also delivers AAC sound.

 

 

AAC doesnt work with my receiver. It must be AC3 in order for any sound to work with the Colossus and a Cisco 4246 set to box. But i think i figured it out. In the TV channel settings in the MP tv server, there was certain channels on the wrong input with created audio in AAC.

Link to comment
Share on other sites

AAC doesnt work with my receiver.

This really important info was missing in your first post ;)

Also i've thought with Emby you mean the webinterface...

Link to comment
Share on other sites

This really important info was missing in your first post ;)

Also i've thought with Emby you mean the webinterface...

 

Yeah the problem is with the web interface, Kodi, and testing via TV server  configuration (TV Channel Preview) and ArcBiz all work. And all of the programs that work, all output the audio in AC3

Link to comment
Share on other sites

Funny! You want to use the webinterface on a machine that is hooked to an AV-Receiver while you have also installed Kodi?

Link to comment
Share on other sites

Funny! You want to use the webinterface on a machine that is hooked to an AV-Receiver while you have also installed Kodi?

 

yes when im away from home or in my office

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...