Jump to content

Unable to login while using http proxy in Chrome


skept
 Share

Recommended Posts

I use an http proxy in Chrome for most of my browsing and noticed that I was unable to log into the server recently. I was able to find this log which appears to show an error (possibly by design).

I am able to log into the server from IE that does not use a proxy without issues.

I am also able to log into the server if I use a VPN in Chrome.

I do see that I am creating a valid token on the server when I attempt to log in but it just kicks me out after that.

Is there anything I can do to allow access while using the proxy?

2014-09-15 21:30:13.4881 Debug - HttpServer: HTTP Response 401 to XX.XX.XX.XX. Response time: 1.0001 ms.
	Url: http://XXX.XXX.XXX.XXX:8096/mediabrowser/System/Info
2014-09-15 21:30:13.4881 Debug - HttpServer: HTTP GET http://XXX.XXX.XXX.XXX:8096/mediabrowser/Users/ed277362b33ae798afb4b5e928c02d65/Items?SortBy=IsFavoriteOrLiked%2CRandom&Limit=50&Recursive=true&IncludeItemTypes=movie%2Cseries%2Cgame%2Cbook&ImageTypes=Backdrop&ParentId=
	Ip: XX.XX.XX.XX:34514. Headers: Host=XXX.XXX.XXX.XXX:8096,Accept=application/json, text/javascript, */*; q=0.01,User-Agent=Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/37.0.2062.120 Safari/537.36,Authorization=MediaBrowser Client="Dashboard", Device="Chrome 37.0.2062.120", DeviceId="cc7d4d33e4a7d6f89debf8988ff27173323da9eb", Version="3.0.5366.22005", UserId="ed277362b33ae798afb4b5e928c02d65",Accept-Encoding=gzip,deflate,sdch,Accept-Language=en-US,en;q=0.8,Cache-Control=max-age=0,Connection=keep-alive
2014-09-15 21:30:13.4881 Error - HttpAsyncTaskHandler: Error occured while Processing Request: Exception of type 'MediaBrowser.Server.Implementations.Security.AuthenticationException' was thrown.
	Exception of type 'MediaBrowser.Server.Implementations.Security.AuthenticationException' was thrown.
	MediaBrowser.Server.Implementations.Security.AuthenticationException
	   at MediaBrowser.Server.Implementations.Session.SessionManager.ValidateSecurityToken(String token)
	   at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateUser(IRequest req, Boolean allowLocal)
	   at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.Authenticate(IRequest req, IResponse res, Object requestDto, Boolean allowLocal)
	   at MediaBrowser.Controller.Net.AuthenticatedAttribute.RequestFilter(IRequest request, IResponse response, Object requestDto)
	   at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFilters(IRequest req, IResponse res, Object requestDto)
	   at ServiceStack.Host.RestHandler.ProcessRequestAsync(IRequest httpReq, IResponse httpRes, String operationName)
Link to comment
Share on other sites

make sure it preserves http request headers. it looks it's stripping some off and so the server isn't finding what it's expecting

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Thank you.

 

I use SwitchySharp and did not see any options like that. I suspect that the information is being stripped for anonymity but your comment helped.

 

I ended up putting an exception in for my IP and that fixed it for now.

 

Was a change made to the server to require the header information or was it always there and my provider is now stripping the data off?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...