Jump to content

Smart Playlist Shuffle - Screen Goes Black


feerlessleadr
 Share

Recommended Posts

feerlessleadr

Hi - not sure if this is a kodi issue, CoreELEC issue, or an E4K issue, or emby issue, so I figured I would start here. I have a shortcut on my home screen to a smart playlist setup to play a random set of 25 episodes from a pre-selected number of shows (for when we just want something light on in the background). 

Normally what happens is after one episode ends, the next one plays automatically. I noticed over the last day couple of days that after a couple of episodes play, the screen will just go blank/black - won't respond to any input from my remote, and nothing plays. I am still able to ssh into my N2 and restart kodi via ssh however. 

I enabled debug logging to try and catch this issue, but of course I had to play a couple of episodes first for this to work, so my log is massive. See attached for my log, which should have all of the relevant info. I took a look through the logs and can't really notice anything, but I'm certainly no expert. Any help would be appreciated. Thanks!

kodi.log

Edited by feerlessleadr
Link to comment
Share on other sites

quickmic
8 hours ago, feerlessleadr said:

Hi - not sure if this is a kodi issue, CoreELEC issue, or an E4K issue, or emby issue, so I figured I would start here. I have a shortcut on my home screen to a smart playlist setup to play a random set of 25 episodes from a pre-selected number of shows (for when we just want something light on in the background). 

Normally what happens is after one episode ends, the next one plays automatically. I noticed over the last day couple of days that after a couple of episodes play, the screen will just go blank/black - won't respond to any input from my remote, and nothing plays. I am still able to ssh into my N2 and restart kodi via ssh however. 

I enabled debug logging to try and catch this issue, but of course I had to play a couple of episodes first for this to work, so my log is massive. See attached for my log, which should have all of the relevant info. I took a look through the logs and can't really notice anything, but I'm certainly no expert. Any help would be appreciated. Thanks!

kodi.log 19.56 MB · 0 downloads

Before I investigate, please update to latest beta from emby kodi repository.

You can also try experimental version. (Experimental requires a full Kodi database re-sync).

 

Link to comment
Share on other sites

feerlessleadr

Sorry for the long delay. I installed the beta version, and it seemed to have stopped for a while. Last night and this morning though it happened again multiple times in a row (and I needed to manually restart kodi to fix). Here is a log capturing it happening with the beta version. 

 

 

kodi.old.log

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...