Jump to content

Emby Connect Password Not Working


Mitch&Tay
 Share

Go to solution Solved by cayars,

Recommended Posts

Mitch&Tay

Hey I am hoping someone can help me, I cannot connect remotely to my server using by connect.

It tells me the user name or password is wrong.

User name and password work fine when logging into forums

Have done a password reset through the emby connect Web browser and application, even after fresh reset I still cannot log into Emby Connect. 

I don't know what to do?

Link to comment
Share on other sites

Mitch&Tay

So if I go to 

emby.media/community 

I can log in no problems

If I go to emby.media and try to sign in with the exact same user name and password, I get an error message incorrect user name or password

Then if I follow the forgot password link, it takes me to the forums and logs me in, but I still can't log into emby connect 

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Try resetting the user on your server.

Go to this user and remove the Emby Connect optional username/email and press the save button at the bottom of that page.
Add the Emby Connect optional username or email back again and press save again.

Now try logging in with it.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Mitch&Tay

New Update, still cannot log in via Web browser. Emby connect telling me password or username is incorrect 

Link to comment
Share on other sites

So if you reset the Emby Connect user it works, but then stops working?
Are you doing a forget server or anything like that on any clients?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Hi, I'm having exactly the same issue. Username and password work fine on all devices when connected to hoke network. As soon as I try to login remotely, those same details do not work. I've tried removing and re-adding the optional connect username to that user but does not help. 

 

Any advice would be much appreciated as ok completely baffled.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Please send me a PM with your server remote address as shown on the server dashboard and I'll take a look.

Edited by cayars
Link to comment
Share on other sites

Seems to be working fine for me as op setup a local user and my Emby Connect username which I tested with.
Offering a remote support session via PM to follow up.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Box204835
On 5/28/2021 at 6:42 AM, Mitch&Tay said:

Hey I am hoping someone can help me, I cannot connect remotely to my server using by connect.

It tells me the user name or password is wrong.

User name and password work fine when logging into forums

Have done a password reset through the emby connect Web browser and application, even after fresh reset I still cannot log into Emby Connect. 

I don't know what to do?

I have same problem ,my server doesnt work remotely , dont know waht to do , tired dealing with this emby server for the last 3 days ,need help!!😵😵😵💫

Link to comment
Share on other sites

seanbuff
15 hours ago, Box204835 said:

I have same problem ,my server doesnt work remotely , dont know waht to do , tired dealing with this emby server for the last 3 days ,need help!!😵😵😵💫

Hi, has your Emby Sever ever worked remotely?

I suggest you follow this guide to ensure you have set up remote connectivity correctly: 
https://support.emby.media/support/solutions/articles/44002137137-remote-setup

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...