Jump to content

Meta is not pulling. Hello Emby support! Hope you all are staying safe!


Osorus
 Share

Go to solution Solved by Osorus,

Recommended Posts

Hello! Meta doesnt appear to be pulling. Been like this for the past couple days. Nothing has been touched on a server level. We did recently update to a new mesh wifi recently, but no issue accessing the server both onnet and offnet

 

The screenshot below is how it pulls when new media is added. Odd Thomas is the only one that pulled a cover, but no actual meta. The rest all look just as you see it. I ran a fresh debug. Any assistance would be phenomenal. Thanks!!!

Capture.JPG

 

embyserver (1).txt

Edited by Osorus
Link to comment
Share on other sites

vdatanet
2020-11-26 16:34:59.595 Error HttpClient: Connection to https://api.themoviedb.org/3/configuration?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669 timed out

Are you sure that your server has no internet connectivity problems?

Link to comment
Share on other sites

I would check and turn off all "filtering" that mat be present on the new router setup and see if that fixes the problem.

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Are you using a vpn?  Looks like all Emby external communication times out.

Edited by Happy2Play
Link to comment
Share on other sites

@vdatanet - im 100% sure the server has no inet connectivity problems. I have 12 users, none to which have reported any conflict. I also tested it over 5G, to ensure I could reach the server offnet.

@cayars - no filtering enabled. This is a pretty flat network

@Happy2Play - No VPN used over the home network.

Link to comment
Share on other sites

Odd. The meta is now pulling, save for the movie covers. I had to manually update those. Not sure what to make of it. Going to keep an eye on things.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ok. The issue is back. Ran a debug, saw that IMDB, themoviedb and omdb could not be reached, timed out. So I thought it's possible that the plugins are not current to their respective server, that could cause a loss of communication. I removed each plugin from Emby, and attempted to redownload them again. It would appear I cannot reach the emby catalog of plugins. Running debug shows same results: timed out.

  • SOURCE REFERENCE: 2020-11-30 10:28:15.553 Error HttpServer: Error processing request

I confirmed I could reach the following link from a web browser. So there is a level of access coming specifically from my PC.

What would cause a time out like that?

 

Also, is there a debug/config sanitizer avail? My work has one, but its tailored specific for work. I would prefer to keep my personal info private to the people outside emby support.

embyserver (3).txt

Edited by Osorus
Link to comment
Share on other sites

Is your Emby server attached to the network via Ethernet? If not I'd get it off wifi and directly connected via Ethernet.

Link to comment
Share on other sites

Quote
1 hour ago, cayars said:

Is your Emby server attached to the network via Ethernet? If not I'd get it off wifi and directly connected via Ethernet.

 

It's over ethernet. All my important stuff is over copper. I leave the wifi to the rest of the family devices.

 

Restarted emby server, seeing this, which only reiterates what I saw in the debug.

image.png.93f87793e58eed4a6e07d327284d6130.png

 

Clicking on the info icon displays the following...

"Connection to https://www.mb3admin.com/admin/service/EmbyPackages.json timed out at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsyncInternal(HttpRequestOptions options, String httpMethod)
at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsync(HttpRequestOptions options, String httpMethod)
at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager.GetAvailablePackagesWithoutRegistrationInfo(Boolean enableCache, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager.GetAvailablePluginUpdates(Version applicationVersion, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.PluginUpdateTask.Execute(CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress)
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal(TaskOptions options)"

 

Edited by Osorus
Link to comment
Share on other sites

Ok,  I can now access the Emby Plugins Catalog. I had to hard code MTU to 1500 on my router. It was set to DEFAULT. Not sure why DEFAULT was causing issues, but it is what it is. Still not able to pull any meta info though.

Link to comment
Share on other sites

@Luke - no. I see where it's attempting to pull, not seeing any timer expires. In the debug sample below, Watchmen was acknowledged in my scan, yet no meta populated. I then did a search for missing meta, no change. 

2020-11-30 14:24:06.906 Debug App: Running FolderImageProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)
2020-11-30 14:24:06.962 Debug ProviderManager: Saving image to C:\Users\Tim Callahan\AppData\Roaming\Emby-Server\metadata\library\5b\5b82d22fd4948f40111a9f03c379af9c\poster.jpg
2020-11-30 14:24:07.031 Debug App: Running FFProbeProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)\extras\Watchmen Trailer(2009).mkv
2020-11-30 14:24:07.031 Info MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Execute: C:\Users\Tim Callahan\AppData\Roaming\Emby-Server\system\ffprobe.exe -i file:"D:\Movies\Watchmen (2009)\extras\Watchmen Trailer(2009).mkv" -threads 0 -v info -print_format json -show_streams -show_chapters -show_format -show_data
2020-11-30 14:24:07.034 Debug MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Started.
2020-11-30 14:24:07.153 Info MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Process exited with code 0
2020-11-30 14:24:07.157 Debug App: Running MovieDbImageProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)\extras\Watchmen Trailer(2009).mkv
2020-11-30 14:24:07.159 Debug App: Running FFProbeProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)\Watchmen (2009).mkv
2020-11-30 14:24:07.159 Info MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Execute: C:\Users\Tim Callahan\AppData\Roaming\Emby-Server\system\ffprobe.exe -i file:"D:\Movies\Watchmen (2009)\Watchmen (2009).mkv" -threads 0 -v info -print_format json -show_streams -show_chapters -show_format -show_data
2020-11-30 14:24:07.161 Debug MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Started.
2020-11-30 14:24:07.219 Info MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Process exited with code 0
2020-11-30 14:24:07.222 Debug App: Running MovieDbProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)\Watchmen (2009).mkv
2020-11-30 14:24:07.222 Info App: MovieDbProvider: Finding id for item: Watchmen
2020-11-30 14:24:07.222 Info HttpClient: GET https://api.themoviedb.org/3/search/movie?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669&query=Watchmen&language=en
2020-11-30 14:24:07.324 Debug App: Running OmdbItemProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)\Watchmen (2009).mkv
2020-11-30 14:24:07.325 Debug App: Running MovieDbImageProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)\Watchmen (2009).mkv
2020-11-30 14:24:07.325 Debug App: Throttling Tmdb by 196 ms
2020-11-30 14:24:07.524 Info HttpClient: GET https://api.themoviedb.org/3/movie/13183?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669&append_to_response=casts,releases,images,keywords,trailers
2020-11-30 14:24:07.610 Debug App: Running FanartMovieImageProvider for D:\Movies\Watchmen (2009)\Watchmen (2009).mkv

embyserver (7).txt

Edited by Osorus
Link to comment
Share on other sites

EDIT: after another server restart, it did show. No movie cover, but the meta is now there. Going to download another movie to see what results.

 

Capture.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Resolved. Only adjustment I made to anything was the MTU at the router, aside from soft rebooting the emby server. Regardless, hard coding MTU to 1500 was my resolve. Thanks all!

 

image.thumb.png.324eb29d5c3b4d528429c76d6b95a868.png

Edited by Osorus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...