Jump to content
GregMo

Pause Icon from Forums

Recommended Posts

GregMo

Really weird off the wall question but is anyone else getting this pause icon in Chrome from these forums?  I've never seen this on any other site and when I click on the tab it goes away.  Just curious if it's a notification of something that I should be checking into.

MWSnap 2020-09-10, 06_00_20.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
neik

Seeing that as well on some tabs, not quite sure why it appears in the first place.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sammy

Yes. Seems harmless though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Abobader
1 hour ago, GregMo said:

Really weird off the wall question but is anyone else getting this pause icon in Chrome from these forums?  I've never seen this on any other site and when I click on the tab it goes away.  Just curious if it's a notification of something that I should be checking into.

MWSnap 2020-09-10, 06_00_20.jpg

 

1 hour ago, neik said:

Seeing that as well on some tabs, not quite sure why it appears in the first place.

 

50 minutes ago, Sammy said:

Yes. Seems harmless though. 

 

Let me know if you still seeing that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

That means that tab is producing audio of some sort.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sammy

Still there..

If it's producing audio it is paused by default and started without user input.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr
1 minute ago, Sammy said:

Still there..

If it's producing audio it is paused by default and started without user input.

It isn't paused (you wouldn't get a pause button for audio already paused) but, whether or not you can actually hear it is another issue.  It is the forum notification system causing this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Abobader
1 hour ago, Sammy said:

Still there..

If it's producing audio it is paused by default and started without user input.

Hi all,

This have nothing to do with "audio", I disable the poll live notification for the forum, and that what case the icon you all see, simply clean all your browser cache, then test again.

If you still see some sort of audio icon, then it not from us.

My best

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play
4 hours ago, Abobader said:

This have nothing to do with "audio", I disable the poll live notification for the forum, and that what case the icon you all see, simply clean all your browser cache, then test again.

Would that be why I had to refresh my browser instead of it atomically updating to get notifications today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PenkethBoy

for me - the pause icon appears after you have the tab open for more than 15 minutes it pauses the update of notifications etc

nothing to do with audio

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Abobader

As I already said, it not about "audio" :)

1 hour ago, Happy2Play said:

Would that be why I had to refresh my browser instead of it atomically updating to get notifications today.

hmm, it should not, but since I am very busy with other issue, I just enable it back for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play
3 minutes ago, Abobader said:

As I already said, it not about "audio" :)

hmm, it should not, but since I am very busy with other issue, I just enable it back for now.

As I just go update notification pop up on your quote as I have not gotten on others today, But this is tied to audio notifications.  The ding your system does when you get notification.

Edited by Happy2Play

Share this post


Link to post
Share on other sites
Abobader

Yes indeed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
GregMo

I'm not hearing any noises here, and not sure why I would be, but I'm still getting the icon.  It doesn't bother me, was just curious about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play
3 hours ago, GregMo said:

I'm not hearing any noises here, and not sure why I would be, but I'm still getting the icon.  It doesn't bother me, was just curious about it.

Have you checked your notification setting?  Account settings-Notification setting on right

Quote

Notification preferences

  • Show popup window when I receive a new personal message
  • Only send one email notification for content I follow until I revisit the community
  • Play a sound when I receive a notification

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
GregMo
2 hours ago, Happy2Play said:

Have you checked your notification setting?  Account settings-Notification setting on right

 

Yeah, I guess that's what it is.  I turned it off but now that I am thinking about, I think I'll turn it on again, lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...