Jump to content

Delete Multiple Option Gone?


theyost
 Share

Recommended Posts

theyost

I used to be able to delete multiple recordings at the same time... a feature that seems to be missing for me the past few weeks (probably since most recent update).

 

Current Server Version: 4.4.2.0

... with an Emby Premier subscription

 

Below is a screenshot where I selected all the episodes of a series.  Clicking the three dots in upper-right corner I expect to see the option to "Delete" but all I see is:

  • Add to Collection
  • Add to Playlist
  • Download to...
  • Mark Played
  • Mark Unplayed
  • Refresh Metadata

 

I don't believe it is a permission issue because I can delete the files individually.

 

5ed309cc19792_20200530at183448ScreenShot

 

Probably should also mention that the user I am using does have permission within emby to delete files:

 

5ed30a9992364_20200530at183635ScreenShot

 

 

-Dave

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
theyost

I have been wondering the same thing.  It was not in the last update.  I have been going in every few days to check if an update was available but so far nothing.

It is very difficult to clean up recordings without this feature.

Dave

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Happy2Play
5 minutes ago, cayars said:

I don't see the option to delete when I have multiple items selected.

Is it enabled for the user?

1.thumb.jpg.34d7a604c4bfc6f19bee39ed053b7fd5.jpg

2.thumb.jpg.2657b5bd2a2427c9168ea2ca62d8030f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play
5 minutes ago, cayars said:

Version 4.5.0.19 beta

 

 

 

del1.png

del2.png

Is that specific to Recordings?  Does it appear in Movies/TV/Photos?

 

Sorry just noticed this topic is specific to Recordings and not multi-select overal.

Edited by Happy2Play
Link to comment
Share on other sites

Happy2Play
32 minutes ago, cayars said:

Go figure, restarted the server a second time and now multi-delete shows up. 

Sounds about right, just like my topic of clearing the browser cache resolved the script issues.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
CharlieMurphy

Hey, I'm on server version 4.5.2.0 and I'm not getting the delete option on multi select. I'm trying to delete recordings. I see that it was in 4.5.0.50 so I think I should have it. I did a Ctrl+F5 and Emby has been restarted a lot lately.

Link to comment
Share on other sites

Luke
7 minutes ago, CharlieMurphy said:

Hey, I'm on server version 4.5.2.0 and I'm not getting the delete option on multi select. I'm trying to delete recordings. I see that it was in 4.5.0.50 so I think I should have it. I did a Ctrl+F5 and Emby has been restarted a lot lately.

Hi, it's still there. What screen are you on?

Link to comment
Share on other sites

CharlieMurphy

I don't normally use Opera but my usual browser has bookmarks that I didn't want in the SS. Same behavior in both browsers though. Am I looking in the wrong place?

I'm just recording random stuff to troubleshoot why the recordings fail a lot (I assume it's something my setup), so multi-delete would be helpful.

Untitled.thumb.png.20c2405e3dc03a492f518de412e412f6.png

Link to comment
Share on other sites

CharlieMurphy

Good, I was worried it was my eyes. What's up with this? I'm using linuxserver.io Docker container, Emby is version 4.5.2.0.

EDIT: Oh wait, it's there in movies section for me too. It's missing from recordings.

Edited by CharlieMurphy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...