Jump to content
nurgemedia

ANSWERED Check for plugin updates failed and no Plugin Catalog

Recommended Posts

nurgemedia
Posted (edited)

Hi,

I have not been able to update my added plugins or get the catalog to load, infinite loader animation.
The server (DS918+, DSM 6.2.3-25426) has been powercyled and the latest 4.4.3.0 Emby update is applied.

Emby has been restarted multiple times as well.

The dashboard shows this error:

Error: TrustFailure (Authentication failed, see inner exception.)
at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager.SendAsyncInternal (MediaBrowser.Common.Net.HttpRequestOptions options, System.String httpMethod) [0x00858] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager.SendAsync (MediaBrowser.Common.Net.HttpRequestOptions options, System.String httpMethod) [0x0009e] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager.GetAvailablePackagesWithoutRegistrationInfo (System.Boolean enableCache, System.Threading.CancellationToken cancellationToken) [0x000da] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.Updates.InstallationManager.GetAvailablePluginUpdates (System.Version applicationVersion, System.Threading.CancellationToken cancellationToken) [0x000a6] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.PluginUpdateTask.Execute (System.Threading.CancellationToken cancellationToken, System.IProgress`1[T] progress) [0x000a0] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal (MediaBrowser.Model.Tasks.TaskOptions options) [0x00195] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0

And I have attached the most current server log.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks!
 

embyserver.txt

Edited by nurgemedia
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seger
Posted (edited)

@@Luke

@@FrostByte

@@solabc16

 
can confirm it! Setting rights again via SSH or the DSM mask has not changed anything. I think it needs a hotfix, or is something offline right now?
 
Regards,
Seger
Edited by Seger
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seger
Posted (edited)

Ssl error:1000007d:SSL routines:OPENSSL_internal:CERTIFICATE_VERIFY_FAILED

 

Edited by Seger

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yes we're looking into this. Thanks for reporting.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
DJIemby

Thanks for looking into it Luke. Same situation on Xpenology Server just updated to 4.4.3.0.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DarWun
Posted (edited)

Yes we're looking into this. Thanks for reporting.

Thanks @@Luke. I just came here to report the same thing. According to the alerts on the Emby dashboard, the plugin download failures started around 12hours ago on my Synology DS 918+ NAS. I'm not seeing the same alerts on my Windows 10 Emby server.

Edited by DarWun

Share this post


Link to post
Share on other sites
mythodeia

same here on a Synology DS118. everything was working until suddenly i got alerts of plugin update failures and the plugin catalog does not load

Share this post


Link to post
Share on other sites
nurgemedia

Yes we're looking into this. Thanks for reporting.

Thank you @@Luke!

Share this post


Link to post
Share on other sites
bigjohn

Please try loading the plugin catalog again and updating plugins, I think I've got this issue resolved.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
mythodeia

fixed it for me. thanks a lot @@bigjohn

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seger

Yes we're looking into this. Thanks for reporting.

Hey @@Luke,
 
can confirm the clean loading of the certificate! Great and beautiful Pentecost!
 
Seger

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback !

Share this post


Link to post
Share on other sites
DarWun

It's been fixed for me too. Thanks for the quick fix!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrancoisB
Posted (edited)

Hello,

 

I am unable to refresh the plugin catalog. My DS411 has been rebooted several times, and emby app restarted several times as well. I even deleted the cache via SSH. I am at a loss understanding what is going wrong :(

 

I run Emby 4.4.3.0 on DSM 6.2.3-25426

embyserver.txt

Edited by FrancoisB

Share this post


Link to post
Share on other sites
amstelgr
Posted (edited)

Hi,

you can fix that with me too. What do you need from me. Have the same problem for 1 month.

Edited by amstelgr

Share this post


Link to post
Share on other sites
nurgemedia

Please try loading the plugin catalog again and updating plugins, I think I've got this issue resolved.

Confirmed everything is back to normal.

Thank you @@bigjohn!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrancoisB

Hello,

 

I am unable to refresh the plugin catalog. My DS411 has been rebooted several times, and emby app restarted several times as well. I even deleted the cache via SSH. I am at a loss understanding what is going wrong :(

 

I run Emby 4.4.3.0 on DSM 6.2.3-25426

I tried it all, with firewall off, no SSL, directly opened to the internet: no change.

So I've been toying with mono via ssh. I think that what is the source of my issues. I am trying to refresh the cert chain and this is what I got. All mono commands I tried crashed the same way (cert-sync, certmgr)

 

Example:

YYYY@DiskStation:/var/packages/EmbyServer/target/mono/bin$ sudo ./certmgr -ssl -m https://video.XXXX.me

Mono Certificate Manager - version 6.8.0.105

Manage X.509 certificates and CRL from stores.

Copyright 2002, 2003 Motus Technologies. Copyright 2004-2008 Novell. BSD licensed.

 

 r4_conv_to_r8 R47 <- R44

* Assertion: should not be reached at decompose.c:1896

 

 

=================================================================

        Native Crash Reporting

=================================================================

Got a SIGABRT while executing native code. This usually indicates

a fatal error in the mono runtime or one of the native libraries

used by your application.

=================================================================

 

=================================================================

        Native stacktrace:

=================================================================

         (No frames)

 

 

=================================================================

        Telemetry Dumper:

=================================================================

Pkilling 0x405fb440 from 0x40022c40

Could not exec mono-hang-watchdog, expected on path '/volume4/@appstore/EmbyServer/3rdparty/mono/6.8.0.105/etc/../bin/mono-hang-watchdog' (errno 8)

Entering thread summarizer pause from 0x40022c40

Finished thread summarizer pause from 0x40022c40.

 

Waiting for dumping threads to resume

 

=================================================================

        External Debugger Dump:

=================================================================

mono_gdb_render_native_backtraces not supported on this platform, unable to find gdb or lldb

 

=================================================================

        Basic Fault Address Reporting

=================================================================

Memory around native instruction pointer (0x4030a008):0x40309ff8  00 10 a0 e1 58 04 03 e5 43 7f a0 e3 00 00 00 ef  ....X...C.......

0x4030a008  01 0a 70 e3 00 30 a0 e1 08 00 00 8a 03 00 a0 e1  ..p..0..........

0x4030a018  80 80 bd e8 54 04 10 e5 00 00 50 e3 f5 ff ff ca  ....T.....P.....

0x4030a028  02 31 d0 e3 00 00 60 12 01 00 a0 01 f1 ff ff ea  .1....`.........

 

=================================================================

        Managed Stacktrace:

=================================================================

          at <unknown> <0xffffffff>

          at System.Collections.Hashtable:.ctor <0x0002b>

          at System.Configuration.Configuration:.ctor <0x0002f>

          at System.Configuration.InternalConfigurationFactory:Create <0x00077>

          at System.Configuration.ConfigurationManager:OpenExeConfigurationInternal <0x003e3>

          at System.Configuration.ClientConfigurationSystem:get_Configuration <0x00043>

          at System.Configuration.ClientConfigurationSystem:System.Configuration.Internal.IInternalConfigSystem.GetSection <0x00017>

          at System.Configuration.ConfigurationManager:GetSection <0x00037>

          at System.Net.Configuration.SettingsSectionInternal:get_Ipv6Enabled <0x00023>

          at System.Net.Sockets.Socket:InitializeSockets <0x000f7>

          at System.Net.Sockets.Socket:get_OSSupportsIPv4 <0x0000b>

          at System.Net.Sockets.Socket:get_FamilyHint <0x0000b>

          at System.Net.Dns:GetHostByName <0x00033>

          at System.Net.Dns:Resolve <0x0006f>

          at Mono.Tools.CertificateManager:GetCertificatesFromSslSession <0x00067>

          at Mono.Tools.CertificateManager:Ssl <0x00107>

          at Mono.Tools.CertificateManager:Main <0x005a7>

          at <Module>:runtime_invoke_void_object <0x000fb>

=================================================================

 

Any ideas ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bigjohn

Glad it is working for most. I'm not sure what might still be causing the error for some users. I believe I have done all that I can do on the server side, but I could certainly be wrong. I've tested all of our SSL domains using online certificate chain testers and all come out clean.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
amstelgr
Posted (edited)

Error: TrustFailure (Authentication failed, see inner exception.)
at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager.SendAsyncInternal (MediaBrowser.Common.Net.HttpRequestOptions options, System.String httpMethod) [0x00858] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager.SendAsync (MediaBrowser.Common.Net.HttpRequestOptions options, System.String httpMethod) [0x001f4] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at MediaBrowser.Common.Updates.GithubUpdater.CheckForUpdateResult (System.String organzation, System.String repository, System.Version minVersion, MediaBrowser.Model.Updates.PackageVersionClass updateLevel, System.String assetFilename, System.String packageName, System.String targetFilename, System.TimeSpan cacheLength, System.Threading.CancellationToken cancellationToken) [0x000f6] in <e30bc54a9b6b4a178546a5ec376a41f9>:0
at Emby.Server.Implementations.ApplicationHost.CheckForApplicationUpdate (System.Threading.CancellationToken cancellationToken, System.IProgress`1[T] progress) [0x00157] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.SystemUpdateTask.Execute (System.Threading.CancellationToken cancellationToken, System.IProgress`1[T] progress) [0x00086] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal (MediaBrowser.Model.Tasks.TaskOptions options) [0x00195] in <4b2b35e458474e708c04b3533f59ad82>:0 </e30bc54a9b6b4a178546a5ec376a41f9>

 

 

 

And what is this.

I can not updates my applications, plugins can not insert my friend and i can not insert my premium key. Emby-Premiere-Schlüssel fehlt oder ist ungültig.

Um einen Premium-Inhalt freizuschalten, wird ein aktives Emby-Premiere-Abo benötigt.

Edited by amstelgr

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Is your Synology system up to date?

Share this post


Link to post
Share on other sites
amstelgr

yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

What version of the Synology OS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
amstelgr
Posted (edited)

DSM 6.2.3-25426

 

DS413j

Edited by amstelgr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...