Jump to content

Cannot Play Live Program While Recording Apple TV ver.1.4.5.25


UnderMiner
 Share

Recommended Posts

Hello,

Good demonstration vdatanet. In my case, the items were being recorded from the guide or series recording but not part of a library.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, vdatanet said:

@corey Have you. been able to look a this?

At least with my setup I see the same behavior in the webapp as the Apple TV app. I get a Live TV Tuner conflict exception from the server.

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, corey said:

At least with my setup I see the same behavior in the webapp as the Apple TV app. I get a Live TV Tuner conflict exception from the server.

I can play a recording in progress from the beginning using web app and android tv app.

https://streamable.com/s7jkqn

Edited by vdatanet
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, corey said:

@vdatanet -- What's the English name of that row you clicked on with the recording? Thanks!

Latest... It's a mixed content library named "Sèries" (TV Shows)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
7 minutes ago, Luke said:

Are you still running into this?

It's a bit of an annoying thing. Every night I schedule the recording of my favorite shows in prime time. When children are in bed, I prepare to watch the episodes that have started, but with Apple TV I can't, I must use Nvidia Shield.

Edited by vdatanet
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, vdatanet said:

It's a bit of an annoying thing. Every night I schedule the recording of my favorite shows in prime time. When children are in bed, I prepare to watch the episodes that have started, but with Apple TV I can't, I must use Nvidia Shield.

I haven't lost sight of this and I'm still working to try and repeat.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, corey said:

I haven't lost sight of this and I'm still working to try and repeat.

If you want, I've enabled Live TV control on the test account of my server. Record what you want and don't worry, I'll clean it up myself.

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, vdatanet said:

If you want, I've enabled Live TV control on the test account of my server. Record what you want and don't worry, I'll clean it up myself.

Thanks I appreciate it. If I need to I'll definitely give that a shot @vdatanet!

I think I got my local setup in line with yours. I didn't experience any issues on the simulator but I need to confirm on device as well. Do you see this with the native player, MPV player or both?

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Just now, corey said:

Thanks I appreciate it. If I need to I'll definitely give that a shot @vdatanet!

I think I got my local setup in line with yours. I didn't experience any issues on the simulator but I need to confirm on device as well. Do you see this with the native player, MPV player or both?

Thanks!

I usually use the native player, I think that using the mpv player also happens, when I get home I will verify it.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, corey said:

Do you see this with the native player, MPV player or both?

Both players.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, vdatanet said:

Both players.

I did a quick test last night and I was able to play a show while it was recording. I may have to test on your setup @vdatanet to see if there’s a difference. 

Link to comment
Share on other sites

@vdatanet -- I connected to your server a few minutes ago, setup a series recording of Better Call Saul and was able to play an active episode while it was recording.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, corey said:

@vdatanet -- I connected to your server a few minutes ago, setup a series recording of Better Call Saul and was able to play an active episode while it was recording.

How did you play the episode? From the home screen?

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, vdatanet said:

How did you play the episode? From the home screen?

I went to the series library -> show -> episode and played it from there.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, corey said:

I went to the series library -> show -> episode and played it from there.

Yes, I can play the item that way. The issue is when you try to play the item from the "Latest..." row in home screen.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, vdatanet said:

Yes, I can play the item that way. The issue is when you try to play the item from the "Latest..." row in home screen.

@vdatanet -- Found the bug. We'll get it into the next beta release.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 7/16/2020 at 9:24 PM, vdatanet said:

I think the problem is when you record to a mixed content library. When recording to a TV show library worked, now I'm recording to a mixed content library and tap on play (or pushing remote play button) has no effect:

https://streamable.com/a7730m

BTW while recording episode thumb is shown (bad), after recording then TV show thumb is shown (right). In general (Web app, ios app, android tv app...) while recording TV show thumb is shown.

832876207_Capturadepantalla2020-07-16alas21_42_28.thumb.png.f3385b7aba2aa9de16cd0eb789099113.png

1820937250_Capturadepantalla2020-07-16alas21_43_45.thumb.png.4ba84d3bb136e21e0078eeee27a37595.png

 

Also the "Latest ..." row is showing episode thumbnail while recording instead of show thumbnail.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, vdatanet said:

 

Also the "Latest ..." row is showing episode thumbnail while recording instead of show thumbnail.

That'll be fixed in the next beta too.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, corey said:

@vdatanet -- Found the bug. We'll get it into the next beta release.

Using beta .12, it works using play button on Latest row, but if you tap to see the detail screen, play button does not work in the detail screen.

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, corey said:

That'll be fixed in the next beta too.

Now, show thumbnail is shown while recording, thanks!

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, vdatanet said:

Using beta .12, it works using play button on Latest row, but if you tap to see the detail screen, play button does not work in the detail screen.

Thanks I'll take a look when I have a moment.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...