Jump to content

Play All on DLNA ignores track numbers


rotane
 Share

Recommended Posts

rotane

This is a weird one.

 

When i play an album directly on the server (with no output selected) via the "Play All" button, the album plays in its correct order. However, once i select my Denon AVR (which is connected via DLNA) and i hit "Play All", all the songs get played alphabetically, rather than in their correct order.

 

Why is that?

 

 

I'm currently running the Emby server on a MacBook Pro. The Denon AV Receiver is an X2600H. I also use the iPhone app, but the result is the same there. (All latest versions.)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Bill LeDuc

I find this a critical issue and yet it's still not fixed. Music lovers want to hear their albums in the original track order and this has been treated like it's no big deal.

I must say that very seldom have my reported problems been fixed.

Link to comment
Share on other sites

On 6/27/2021 at 5:02 PM, Bill LeDuc said:

I find this a critical issue and yet it's still not fixed. Music lovers want to hear their albums in the original track order and this has been treated like it's no big deal.

I must say that very seldom have my reported problems been fixed.

Hi there, this was resolved. Can you please go over an example? Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...