Jump to content


Photo

Emby Remote Server Won't Connect

Emby Remote Server Cant Conne Emby Connect

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 tangee76 OFFLINE  

tangee76

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 14 March 2020 - 06:40 PM

My In-Home (LAN) access: is running really well but the Remote (WAN) access: will not work I have tried everything. Emby Connect will find the server but won't connect. Can Someone please help? Does the same thing when I try to do it manually It used to work fine.


Edited by tangee76, 14 March 2020 - 06:40 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157008 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 15 March 2020 - 12:59 AM

Hi there, I would suggest checking out our Connection Troubleshooter:

https://support.emby...07-connectivity

Please try the steps listed there and let us know which ones succeed and which ones do not. Thanks !



#3 tangee76 OFFLINE  

tangee76

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 11 April 2020 - 06:50 PM

Hi there, I would suggest checking out our Connection Troubleshooter:

https://support.emby...07-connectivity

Please try the steps listed there and let us know which ones succeed and which ones do not. Thanks !

I tried all this but it still will not let me connect. My router will not let me open the ports Netgear router



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157008 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 12 April 2020 - 12:32 PM

I tried all this but it still will not let me connect. My router will not let me open the ports Netgear router

 

What happens when you try to open ports on the Netgear?



#5 tangee76 OFFLINE  

tangee76

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 14 April 2020 - 01:26 AM

Error: 500 Bad Request port forwarding

NetGear Genie WNDR4300

    This server does not support the operation requested by your client.

 

Attached Files



#6 tangee76 OFFLINE  

tangee76

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 14 April 2020 - 01:29 AM

What happens when you try to open ports on the Netgear?

 

Error: 500 Bad Request port forwarding

NetGear Genie WNDR4300

    This server does not support the operation requested by your client.

Attached Files


Edited by tangee76, 14 April 2020 - 02:26 AM.


#7 Q-Droid OFFLINE  

Q-Droid

    Advanced Member

  • Members
  • 507 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 14 April 2020 - 09:15 AM

Is port 15000 already forwarded for another destination? And why 15000?

#8 chacawaca OFFLINE  

chacawaca

    Advanced Member

  • Members
  • 278 posts
  • Local time: 11:54 AM
  • LocationQuebec, Canada

Posted 14 April 2020 - 09:24 AM

and your test on canyouseeme was with port 80



#9 tangee76 OFFLINE  

tangee76

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 17 April 2020 - 11:30 AM

Is port 15000 already forwarded for another destination? And why 15000?

I have tried multiple ports 5000, 5002, 10000 10001 15000 20000 with different numbers there all of them give the same error     This server does not support the operation requested by your client.



#10 tangee76 OFFLINE  

tangee76

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 11:54 AM

Posted 17 April 2020 - 11:30 AM

and your test on canyouseeme was with port 80

Yes



#11 chacawaca OFFLINE  

chacawaca

    Advanced Member

  • Members
  • 278 posts
  • Local time: 11:54 AM
  • LocationQuebec, Canada

Posted 17 April 2020 - 01:16 PM

ok i think you mix a lot of thing.

 

First  you need to verify on you server dashboard ip and port you need to use

 

default is port http : 8096

 

next you forward this port on your router

 

then you can test canyouseeme on the same port

 

 

https://support.emby...osting-settings

 

 

You need to use the same port everywhere or that will never work.


Edited by chacawaca, 17 April 2020 - 01:17 PM.


#12 pwhodges OFFLINE  

pwhodges

    Advanced Member

  • Members
  • 728 posts
  • Local time: 04:54 PM
  • LocationOxford, UK

Posted 17 April 2020 - 01:36 PM

Also, a glance a the thread you linked about your router suggests to me that you have a problem there which you probablyought to sort out first.

 

Paul







Also tagged with one or more of these keywords: Emby Remote Server Cant Conne, Emby Connect

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users