Jump to content


Photo

Plugin settings not loading


  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#61 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 18330 posts
  • Local time: 09:18 AM
  • LocationWashington State

Posted 26 February 2020 - 03:43 PM

Just updated to test

 

I can now open the Server Backup plugin settings but am unable to select a backup to restore from

 

Updated from Emby Server 4.4.0.16 to 4.4.0.17

 

Windows Server and Centos

If you need to Restore you can open browser console and see the url in the hack listed earlier.


  • benaus likes this

#62 HaraldBluetooth OFFLINE  

HaraldBluetooth

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 05:18 PM

Posted 27 February 2020 - 07:50 AM

I still have problems with the Genre Cleaner plugin, I can't access the settings.



#63 benaus OFFLINE  

benaus

    Advanced Member

  • Members
  • 56 posts
  • Local time: 02:48 AM
  • LocationSouth Australia

Posted 27 February 2020 - 09:57 AM

If you need to Restore you can open browser console and see the url in the hack listed earlier.

All good @Happy2Play I don't need it as a matter of urgency :)

Just wanted to report



#64 dcol OFFLINE  

dcol

    Advanced Member

  • Members
  • 1271 posts
  • Local time: 09:18 AM
  • LocationTucson, Arizona

Posted 27 February 2020 - 11:45 AM

Fixed in 4.4.0.18. THANKS!



#65 HaraldBluetooth OFFLINE  

HaraldBluetooth

    Advanced Member

  • Members
  • 91 posts
  • Local time: 05:18 PM

Posted 27 February 2020 - 12:04 PM

Yes fixed now 4.4.0.18, thanks



#66 benaus OFFLINE  

benaus

    Advanced Member

  • Members
  • 56 posts
  • Local time: 02:48 AM
  • LocationSouth Australia

Posted 27 February 2020 - 11:18 PM

Awesome

Many thanks to the team

 

Plugins confirmed working






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users