Jump to content


Photo

4.4.0.7 Upgrade


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 11:30 AM

After upgrading to 4.4.0.7 I can no longer view recordings or live tv steams. I get an error stating that no compatible streams are available. I'm running on FreeNAS with an 11.2 jail. Version 4.4.0.6 was working perfectly. I tried to reinstall 4.4.0.6 but it seems it is no longer available for download. I also updated all of the dependencies. Any ideas?

 



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 11:43 AM

Did you run the command to install new dependencies?



#3 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 12:03 PM

I did see that dav1d was added to the list of dependencies on the website. I do have that installed, and still get the no compatible streams error.



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 12:05 PM

log?



#5 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 12:18 PM

Log is attached.

Attached Files



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 12:20 PM

Hi there, please attach the  complete emby server log. thanks.



#7 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 12:24 PM

I have attached the complete log.

 

Attached Files



#8 hapewe OFFLINE  

hapewe

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 11:58 AM

Posted 17 January 2020 - 12:55 PM

Since installation of 4.4.0.7, search doesn't work anymore (https://...../web/index.html#!/search)

No Error in any log....

Just nothing happens. 

With 4.4.0.6 it was still working. Running on Debian 4.9.189-3+deb9u2 (2019-11-11) x86_64 GNU/Linux, Logs attached.

Attached Files

  • Attached File  emby.log   80.48KB   0 downloads

Edited by hapewe, 17 January 2020 - 12:59 PM.


#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 01:10 PM

Make sure your system is configured for latest packages.
  • hapewe likes this

#10 hapewe OFFLINE  

hapewe

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 11:58 AM

Posted 17 January 2020 - 01:16 PM

Make sure your system is configured for latest packages.

It is.
-> rollback to 4.3.1.0: search works again.



#11 vdatanet ONLINE  

vdatanet

    Advanced Member

  • Members
  • 1687 posts
  • Local time: 11:58 AM
  • LocationCalafell, Spain

Posted 17 January 2020 - 01:17 PM

Since installation of 4.4.0.7, search doesn't work anymore (https://...../web/index.html#!/search)

 

No Error in any log....

Just nothing happens. 

With 4.4.0.6 it was still working. Running on Debian 4.9.189-3+deb9u2 (2019-11-11) x86_64 GNU/Linux, Logs attached.

https://emby.media/c...n-emby-web-app/


  • hapewe likes this

#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 17 January 2020 - 05:00 PM

It is.
-> rollback to 4.3.1.0: search works again.

 

You're on Debian. This topic, as well as my response, is about FreeNas.



#13 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 09:09 AM

I updated to 4.4.0.8 and still having the same issue with watching Live TV/Recordings. I do not have any issues playing Movies I have on my server though. I verified that all dependencies are updated. The dependency "iconv" doesn't seem to exist for freenas, but 'libiconv" is up to date.



#14 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 09:44 AM

Can you attach a new server log? Thanks.

#15 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 10:42 AM

Here is the server log.

 

Attached Files



#16 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 01:25 PM

Did you follow all of the freebsd beta install instructions on our website?

#17 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 01:37 PM

Yes, I use those same instructions for every new release.



#18 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 01:37 PM

And what are those exactly?

#19 highlnder69 OFFLINE  

highlnder69

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 01:55 PM

Install dependencies:
pkg install mono libass fontconfig freetype2 fribidi gnutls iconv opus samba48 sqlite3 libtheora libva libvpx libvorbis webp libx264 x265 dav1d libzvbi libraw ImageMagick6

 

Install Emby Server on FreeBSD 11.2:
sysrc emby_server_enable="YES"
service emby-server start


#20 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 05:58 AM

Posted 21 January 2020 - 01:56 PM

And your system packages configuration?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users