Jump to content

Converting Always Fails


nando99
 Share

Recommended Posts

I love the new conversion options btw but I can't seem to convert anything. 

 

I had set my whole libraries to auto convert (which seem to work) and then I deleted the jobs - cant even remember why :(

 

but now every time I try to set them to auto convert again, they fail right away. 

 

there are no conversions/ffmpeg logs, it seems to never get there...  

 

I attached the emby log, I set up the conversion today at around 1600 (end of the log)

 

is it somehow seeing my libraries already converted or something? 

emby123019.txt

Edited by nando99
Link to comment
Share on other sites

Ok that's just a matter of us needing to update that description. You tried to run the conversion on a folder that is either empty or nothing needs to be converted. It should say completed there.

Link to comment
Share on other sites

hmmm, not sure... is that what the log says? there's new movies in there, big movies... I have quality set at 8mbps mp4... most new files are big mkv files

Link to comment
Share on other sites

So based on those criteria, if everything already meets it, then there will be nothing to convert. Does that make sense? Can you go over some examples of big movies?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...