Jump to content


Photo

Images for Posters Not being pulled for all Shows/Movies

Metadata

Best Answer Luke , 19 December 2019 - 09:33 PM

What I would suggest is instead of adding an smb path directly to emby, I would mount that into docker as a local share, then add the local share path into emby. Go to the full post


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Bigmixer OFFLINE  

Bigmixer

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 04:51 PM

I am running Emby on an Unraid docker. I have a large library and have been using Emby Server for Windows for a while. I loaded up Emby on a new server build about 1.5 days ago. The library scan took some time, but it finished. I can see the names and metadata, but the images (posters) stopped download after a few movies and randomly after a couple of TV Shows.

 

I attached the log below. Any help is appreciated.

Attached Files



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 04:56 PM

Hi there, can you please discuss an example? thanks.



#3 Bigmixer OFFLINE  

Bigmixer

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 05:02 PM

Does this screenshot help?

 

So Annie was pulled, but Ant Bully wasn't.

Attached Files


Edited by Bigmixer, 19 December 2019 - 05:03 PM.


#4 DiscoDuck79 OFFLINE  

DiscoDuck79

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 08:36 AM

Posted 19 December 2019 - 05:32 PM

I am running Emby on an Unraid docker. I have a large library and have been using Emby Server for Windows for a while. I loaded up Emby on a new server build about 1.5 days ago. The library scan took some time, but it finished. I can see the names and metadata, but the images (posters) stopped download after a few movies and randomly after a couple of TV Shows.

 

I attached the log below. Any help is appreciated.

 

 

That seems pretty close to my own issue: https://emby.media/c...he-all-artwork/

I'm also running Emby using Unraid docker, then Emby For Kodi and Embuary for playback.



#5 Bigmixer OFFLINE  

Bigmixer

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 05:37 PM

I suppose the throttle makes sense because it could bog down a network or even the MovieDB I suppose. It just isn't convenient when I need to decommission the old server and get everyone on the new one ASAP.



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 06:19 PM

Ok please attach the emby server log from the in which you made that screenshot. Thanks.



#7 Bigmixer OFFLINE  

Bigmixer

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 08:26 PM

Here is the log file that shows errors.

Attached Files



#8 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19197 posts
  • Local time: 12:36 AM
  • LocationWashington State

Posted 19 December 2019 - 09:27 PM

Honestly that image in post 3 looks like a device cache issue to me.

 

But the log points to SMB issue..

Error ImageProcessor: Error encoding image

SharpCifs.Smb.SmbException: SharpCifs.Smb.SmbException: Failed to connect to server

Info HttpServer: HTTP Response 500 to

Edited by Happy2Play, 19 December 2019 - 09:27 PM.


#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 09:33 PM   Best Answer

What I would suggest is instead of adding an smb path directly to emby, I would mount that into docker as a local share, then add the local share path into emby.
  • Bigmixer likes this

#10 Bigmixer OFFLINE  

Bigmixer

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 10:17 PM

What I would suggest is instead of adding an smb path directly to emby, I would mount that into docker as a local share, then add the local share path into emby.

That seems to have worked better, the library scan seems to be going faster as well.

 

FYI... I completely uninstalled the docker and installed the OFFICIAL? Emby Docker. I also installed another popular media server that I haven't tried in years. Crossing my fingers that this works for Emby because I like the simple access better. I need to get this resolved quickly so I can finish my server setup and I can decide on Lifetime Pass.



#11 Bigmixer OFFLINE  

Bigmixer

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 19 December 2019 - 10:22 PM

Definitely the SMB shares. I have around 2500-3000 movies and the part is already finished. Working on the 6-7000 TV episodes now. I will post back if I have any other issues. Thank you!



#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 20 December 2019 - 12:40 AM

Thanks for the feedback !



#13 Bigmixer OFFLINE  

Bigmixer

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 20 December 2019 - 02:11 PM

I hope I am not out of line here, but I wanted to help someone trying to setup Emby Docker in Unraid. These are the settings that made everything work and work fast. I am using the Official Emby Docker. Hope this helps!

 

5dfd0ea348170_EMbyforUnraid2.jpg



#14 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157148 posts
  • Local time: 03:36 AM

Posted 20 December 2019 - 02:49 PM

Thanks for the info !







Also tagged with one or more of these keywords: Metadata

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users