Jump to content
OmniiOMEGA

Trailers - Builtin YouTube Aspect Ratio Wrong

Recommended Posts

OmniiOMEGA

Hi there,

 

Here’s a photo of the wrong aspect ratio of YouTube videos that play inside the Emby app for iOS, it’s been like this since version god knows?? Please fix??96a29a69256258bae77f79fb6e72e43b.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, that's interesting. How does it compare in the web app?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
OmniiOMEGA

Even worse on safari on iOS, there’s a weird scroll bar that pops up and jumbled up the video

6859c69129949361778b264f3887516c.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
OmniiOMEGA

What’s going on with this??

Already upto 1.8.9 and still no fix Luke?????

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

We're looking into it. Thanks for reporting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
adrianwi

In the iOS app, if I find a film and click the Trailer button it begins playing in the middle of the screen.  If I rotate my phone to landscape, the trailer continues to play in the left half of the screen, the same size as it was in portrait.  Surely this could use the full screen? @@adrianwi

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
OmniiOMEGA

In the iOS app, if I find a film and click the Trailer button it begins playing in the middle of the screen. If I rotate my phone to landscape, the trailer continues to play in the left half of the screen, the same size as it was in portrait. Surely this could use the full screen? @@adrianwi

Ah ha! I’m glad I’m not the only one

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
jscoys

Hello,

When starting a trailer in the portrait mode, then I turn the iPhone to go in landscape mode, then the picture is taking only half of the screen.

When starting directly in landscape mode it’s taking the whole screen as expected.

Tested with 1.9.0 (6) but has been happening for a while, with an IPhone X.

Video to show this behavior:
https://youtu.be/j7IY0u3dXFY

Thx

@@jscoys
Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
adrianwi

I thought I'd give this a little bump as it's still broken, and can't be that hard to fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It's  youtube's player we're embedding so that makes it a little tricky, but we'll take a another look. thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...