Jump to content


Photo

Library scan error


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 krodos OFFLINE  

krodos

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 19 October 2019 - 02:41 PM

Heya,

 

Hoping someone might be able to help me with this issue.. it started maybe 5 days ago, when I try to scan a library I get the following error..  I can not add new libraries either, it keeps telling me that the path is invalid, I have checked the permissions (i set them to public) on the shares (it's running on an unraid docker)  I have removed and re-installed the server, tried the beta build, tried creating a new share but I'm at wits end heh.

 

Exception of type 'SQLitePCL.pretty.SQLiteException' was thrown.
at SQLitePCL.pretty.SQLiteException.CheckOk(sqlite3 db, Int32 rc)
at SQLitePCL.pretty.StatementImpl.MoveNext()
at SQLitePCL.pretty.DatabaseConnection.Execute(IDatabaseConnection This, ReadOnlySpan`1 sqlUtf8)
at SQLitePCL.pretty.DatabaseConnection.RollbackTransaction(IDatabaseConnection This)
at Emby.Server.Implementations.Data.SqliteItemRepository.DeleteItems(Int64[] ids)
at Emby.Server.Implementations.Data.SqliteItemRepository.DeleteItem(BaseItem item, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.Library.LibraryManager.DeleteItem(BaseItem item, DeleteOptions options, BaseItem parent, Boolean notifyParentItem)
at MediaBrowser.Controller.Entities.Folder.ValidateChildrenInternal(IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken, Boolean recursive, Boolean refreshChildMetadata, MetadataRefreshOptions refreshOptions, IDirectoryService directoryService)
at Emby.Server.Implementations.Library.LibraryManager.ValidateTopLibraryFolders(CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.Library.LibraryManager.PerformLibraryValidation(IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.Library.LibraryManager.ValidateMediaLibraryInternal(IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal(TaskOptions options)

 

 



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139927 posts
  • Local time: 07:17 PM

Posted 19 October 2019 - 02:58 PM

Hi there, please attach the complete emby server log. thanks.



#3 krodos OFFLINE  

krodos

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 19 October 2019 - 03:11 PM

Here it is hope it helps :)

Attached Files

  • Attached File  log.txt   448.28KB   2 downloads

Edited by krodos, 19 October 2019 - 03:11 PM.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139927 posts
  • Local time: 07:17 PM

Posted 19 October 2019 - 10:02 PM

Hi, what install package is this?



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139927 posts
  • Local time: 07:17 PM

Posted 19 October 2019 - 10:04 PM

Looks like you have pieces of the 4.3 install left over after you rolled back to 4.2:

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Common, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Common, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Model, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Model, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Model, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Model, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Model, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

2019-10-19 14:27:55.514 Error App: LoaderException: Could not load file or assembly 'MediaBrowser.Controller, Version=4.3.0.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. The system cannot find the file specified.

Please be advised that this sort of rollback is really not recommended.  Since you've already said you've been making fresh starts, I would do that again, only this time make sure the server's program data folder gets wiped out:

/config


#6 krodos OFFLINE  

krodos

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 20 October 2019 - 08:47 AM

yeah, I did roll it back after i tried the beta :(  Only thing is I tried 4.3 to try and fix my issue (which it did not) so went back to stable..  I'm trying not to wipe out my media play lists this time if I can avoid it in any way, but I'll wipe it if I need to.



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139927 posts
  • Local time: 07:17 PM

Posted 20 October 2019 - 02:47 PM

Yes please try that. I think that would be best right now. Let us know how you get on,. Thanks.



#8 krodos OFFLINE  

krodos

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 20 October 2019 - 08:20 PM

Wiping it all out and re-installing fixed it. Only downside is all my "watched" lists are gone, Ah well at least it's working again.

 

Thanks



#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139927 posts
  • Local time: 07:17 PM

Posted 20 October 2019 - 11:10 PM

Thanks for the feedback. Apologies for the disruption.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users