Jump to content


Photo

Trakt plugin Collection issue

trakt

Best Answer Overboardkiller , 17 October 2019 - 09:38 PM

omg i found out the issue.... 

 

I ticked the exclude box thinking it was include :) 

WOW i feel stupid. 

Go to the full post


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Overboardkiller OFFLINE  

Overboardkiller

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 10:53 PM

Posted 16 October 2019 - 11:06 PM

Hi,

 

i'm currently having problems with trakt plugin. None of my movies are being sync'ed to trakt collection. https://trakt.tv/use...ller/collection. I have moved from Windows to Unraid and installed emby with trakt plugin. I have set up the plugin. with User account, what folders to sync and ticked Sync Collection during Scheduled Task

 

I don't see any problem with the log. other then it saying 0 movies to add to collection. 

 

Emby Version 4.2.1.0

Trakt plugin Version 3.3.5.0

 

Deleted plugin - deleted trakt Config.xml - Restarted Emby - reinstalled plug in - Restarted again and still not working. 

2019-10-16 19:43:49.129 Info TaskManager: Executing Sync library to trakt.tv
2019-10-16 19:43:49.129 Info HttpServer: HTTP Response 204 to <WorkIp>. Time: 2ms. http://Overboard:8096/emby/ScheduledTasks/Running/b1a52e63d5fb09335557d4f1e6402299
2019-10-16 19:43:49.131 Info HttpClient: POST https://api.trakt.tv/oauth/token
2019-10-16 19:43:49.147 Info HttpServer: HTTP GET http://Overboard:8096/emby/ScheduledTasks?isHidden=false. UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.120 Safari/537.36
2019-10-16 19:43:49.150 Info HttpServer: HTTP Response 200 to <WorkIp>. Time: 3ms. http://Overboard:8096/emby/ScheduledTasks?isHidden=false
2019-10-16 19:43:49.606 Info HttpClient: GET https://api.trakt.tv/sync/watched/movies
2019-10-16 19:43:50.207 Info HttpClient: GET https://api.trakt.tv/sync/collection/movies?extended=metadata
2019-10-16 19:43:50.908 Info Trakt: Movies to add to collection: 0
2019-10-16 19:43:50.908 Info Trakt: Movies to remove from collection: 0
2019-10-16 19:43:50.908 Info Trakt: Movies to set watched: 0
2019-10-16 19:43:50.908 Info Trakt: Movies to set unwatched: 0
2019-10-16 19:43:50.908 Info HttpClient: GET https://api.trakt.tv/sync/watched/shows
2019-10-16 19:43:51.499 Info HttpClient: GET https://api.trakt.tv/sync/collection/shows?extended=metadata
2019-10-16 19:43:54.382 Info Trakt: Episodes to add to Collection: 0
2019-10-16 19:43:54.382 Info Trakt: Episodes to remove from Collection: 0
2019-10-16 19:43:54.382 Info Trakt: Episodes to set watched: 0
2019-10-16 19:43:54.382 Info Trakt: Episodes to set unwatched: 0
2019-10-16 19:43:54.382 Info TaskManager: Sync library to trakt.tv Completed after 0 minute(s) and 5 seconds
2019-10-16 19:43:54.385 Info TaskManager: ExecuteQueuedTasks

Edited by Overboardkiller, 16 October 2019 - 11:23 PM.


#2 Overboardkiller OFFLINE  

Overboardkiller

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 10:53 PM

Posted 16 October 2019 - 11:31 PM

Ok might be an issue with Version 3.3.5.0.

 

Went down to 3.3.4.0 and working. 

 

EDIT: Nop not working i played around with users and change config of trakt and deleted my collection on trakt and when i sync it doesn't do anything.


Edited by Overboardkiller, 17 October 2019 - 12:04 AM.


#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139743 posts
  • Local time: 05:53 AM

Posted 17 October 2019 - 02:29 AM

Hi, are your movies tagged with Movie db id's in the metadata editor?



#4 Overboardkiller OFFLINE  

Overboardkiller

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 10:53 PM

Posted 17 October 2019 - 07:21 PM

are you talking about "External Ids" if so they have both IMDB id and TheMovieDB id.

Under "Tags" i have nothing. 

 

weird thing is it worked when i went down to 3.3.4 plugin version, it updated my trakt account and then i was playing around the settings or users might have restarted the server did some more things and then next sync it deleted my collection again. 

 

i'll be doing more testing today. To see if i can get it to work agian. 



#5 Overboardkiller OFFLINE  

Overboardkiller

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 10:53 PM

Posted 17 October 2019 - 09:38 PM   Best Answer

omg i found out the issue.... 

 

I ticked the exclude box thinking it was include :) 

WOW i feel stupid. 



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139743 posts
  • Local time: 05:53 AM

Posted 18 October 2019 - 12:49 AM

Thanks for the feedback !







Also tagged with one or more of these keywords: trakt

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users