Jump to content


Photo

Audio playback stops after 1'30 with Emby for Kodi. On all my devices.


  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

#1 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 12 October 2019 - 06:19 AM

Hello,

 

I recently use the Emby for Kodi extension.

Everything seems to work well, no problem with playing videos.

 

but, for the music library, I have a big problem with audio playback.

Music playback starts well but after 1'20 or 1'30, audio playback always stops!

 

The problem is the same on Kodi for Raspberry Pi, Windows, Android (smartphone).

 

When I'm on the Emby control page, I see the evolution of the device reading.

When playback is stopped, Emby indicates that the user has stopped the audio playback.

 

But this is not the case.As if Kodi was sending the stop instruction for no reason.

 

I thought it was because I did not have Emby Premiere.

Now I am subscribed and the problem is still there.

 

If I start playback from the Emby page to my device, playback does not stop!

It stops only when the order comes from Kodi.

 

I am in "extension" reading mode for Emby for Kodi.

 

I can not advance audio playback either. With videos, I can do it.

And with Kodi in live playback mode on my NAS, without going through Emby, it works.

 

I have the latest stable version of each platform. I use Emby Server on my Nas Synology.

 

Has anyone ever had the same problem?

 

thank you in advance

Attached Files



#2 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 12 October 2019 - 02:14 PM

When I use the Android remote to launch music on KODI (raspberry or windows), I have no problem either.

The problem is only there when I start audio playback from Kodi.



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140182 posts
  • Local time: 11:58 AM

Posted 12 October 2019 - 02:23 PM

Hi, by android remote do you mean our android app?



#4 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 12 October 2019 - 03:21 PM

The "Kodi Remote" App



#5 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 12 October 2019 - 03:22 PM

With the EmbyCon extension, I have no problem stopping audio playback.



#6 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 12 October 2019 - 03:25 PM

With remote control playback via app or audio playback with EmbyCon, I have the progress bar that I can move.

With the Emby for Kodi extension, the bar progresses without the possibility of changing its position.

And playback cuts after 1'30 on average, it varies from a few seconds to each audio playback.

5da228b4857a2_Annotation20191012212301.p



#7 sualfred OFFLINE  

sualfred

    The Embuary guy

  • Developers
  • 1728 posts
  • Local time: 05:58 PM
  • LocationGermany

Posted 12 October 2019 - 05:48 PM

Angelblue is aware of the music problem and we currently have no working solution. Plus our real life is not allowing us to search for a proper solution atm. I suggest you to switch over to native playback as long we cannot solve it.


  • bgx likes this

#8 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 14 October 2019 - 02:32 AM

thanks



#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140182 posts
  • Local time: 11:58 AM

Posted 18 October 2019 - 02:23 PM

Are you still running into this?



#10 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 18 October 2019 - 02:28 PM

Yes, but not with the native setting.
The problem is only with the extension.

#11 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140182 posts
  • Local time: 11:58 AM

Posted 21 October 2019 - 02:10 AM

The addon has a native playback setting, right? Is that what you're referring to?



#12 mat10000 OFFLINE  

mat10000

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 06:58 PM

Posted 21 October 2019 - 04:03 AM

Yes, native playback work fine but not with the other.

#13 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140182 posts
  • Local time: 11:58 AM

Posted 03 November 2019 - 05:40 PM

Ok, since there's more than one topic about this, let's resume the discussion here:

https://emby.media/c...-emby-for-kodi/

 

Thanks.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users