Jump to content
IkeTaylor11

Missing Logo for channel

Recommended Posts

IkeTaylor11

Using Emby Guide Data lineup USA-OTA55378 is missing the logo for channel 2.5 TPTNOW. Please have GN fix this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

More channels with missing logo, all in the USA-DISH613-DEFAULT lineup. Channels listed below. Please have GN address these.

 

 

009 KMSPDT - this shows the regular Fox logo, not the Fox HD logo as it should

 

133 IFCHD - no logo

 

418 FSMSATH - no logo

 

420 DFSOHD - no logo

 

427 FSOH2HD - no logo

 

431 STOHD - no logo

 

439 FSSDHD - no logo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks, we'll pass this on to our guide data provider.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

Please let us know if they are still not there tomorrow.  I believe GN does a lot of this stuff on Fridays.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

Please let us know if they are still not there tomorrow. I believe GN does a lot of this stuff on Fridays.

 

Thanks.

No change today.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Ok, perhaps try again on Monday. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

@@Luke and @@ebr, I just ran my guide update task and haven’t seen a change. I also discovered that the logo is technically there, it’s just a generic image. The image I see for each channel is attached. The issue this is causing is Emby doesn’t take the channel logo from my m3u when using guide data. So the only option is to have GN update their logos. Not sure why they don’t have the correct channel logos, I was able to find them online in a matter of minutes.

 

a6990561e8ec26bb4f84d7010df5cd29.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Try removing the existing images.

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

Try removing the existing images.

I removed that generic image before I ran the guide update task. It put the same generic image back as the channel logo on each channel I removed it from.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

They are looking into it.

 

What you have to realize is that the universe of this data is HUGE and, in the end, there are just people that have to gather, validate, organize and disseminate that information.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

They are looking into it.

 

What you have to realize is that the universe of this data is HUGE and, in the end, there are just people that have to gather, validate, organize and disseminate that information.

 

Thanks.

Yes I get that which is why I haven’t really pushed this issue. Just responding to give results. Wish the logo in the m3u could take precedence over the generic channel logo though. I think it’s the same link on every channel for that image. If there’s anyway to do a check in the code to see if the m3u has a logo vs using the generic image. Just a thought.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

none of these logos have been fixed yet. still the generic logo for the channels mentioned originally

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

GN says the logos are there so we need to figure out why you aren't seeing them.

 

As for the Fox one, they say their logo is correct (it is the one they are supposed to show).

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

GN says the logos are there so we need to figure out why you aren't seeing them.

 

As for the Fox one, they say their logo is correct (it is the one they are supposed to show).

They are saying they are there because it is in fact there, it’s a generic logo though. The one I posted earlier. It’s not the actual channel logos.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

No, they aren't generic. For example:

420 DFSOHD - no logo 61092 http://demo.tmsimg.com/assets/s75970_ll_h3_aa.png 427 FSOH2HD - no logo 63840 http://demo.tmsimg.com/assets/s63840_ll_h3_aa.png 431 STOHD - no logo 49848 http://demo.tmsimg.com/assets/s49848_ll_h3_aa.png

My IPTV channels have been down all week I can verify those tonight or tomorrow. But, the original channel I opened this post about has the generic logo. And I have deleted and reloaded channels multiple times this week.

 

4d4332555856ed2eb9b7e5eab55e2114.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Is this still the case?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mark-in-dallas

I had the same problem and was able to easily fix it by removing the generic images in Emby, insuring that the channel was mapped correctly and then refreshing the guide data. 

 

As to the IPTV service being down, that is probably due to the Xtreams take down, which affected around 95% of IPTV providers. My IPTV service just started working again yesterday.  I do have a couple of IPTV channels that weren't mapped in the Embu Guide data for the selected source, which I was able to map correctly by removing those channels from the M3U file and creating a new one with only those channels, then selecting XmlTV as the source and remapping them to a different EPG provider.  For instance, my guess is that if you check the mapping for 009 KMSPDT it is probably mapped incorrectly.

 

I hope this is helpful.

Edited by mark-in-dallas

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

Is this still the case?

Just removed image and reloaded guide data, generic image is still on the channel.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Is the logo updated now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
IkeTaylor11

Is the logo updated now?

Nope

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
cybergrimes

I have loads of channels without logos, even my retail Tivo box use to suffer from this and getting logos added was a huge PITA

so with Emby I just do an image search with Google or Bing to find a logo I like (a PNG with a transparent background looks best) and replace it like you would a movie poster, etc

 

It's so much easier than waiting for a fix and you'll get a clean look in your guide data (40 OTA channels here and all have logos now)

in some cases you can even find logos for your areas specific affiliates rather than the large national logo, those are kind of fun

Edited by cybergrimes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...