Jump to content


Photo

Collections - again!

Collections AutoBoxSets

Best Answer Luke , 03 September 2019 - 02:19 AM

Did you copy a database file from another server installation, or something along those lines?

2019-09-03 15:34:06.365 Error BaseItem: Error refreshing owned items for C:\Users\Paul\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata\data\collections
	*** Error Report ***
	Version: 4.3.0.6
	Command line: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Runtime: file:///C:/Users/jordy/AppData/Roaming/Emby-Server/system/System.Private.CoreLib.dll
	Processor count: 16
	Program data path: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata
	Application directory: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\system
	System.IO.DirectoryNotFoundException: System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\Users\Paul\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata\data\collections'.
Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 jordy OFFLINE  

jordy

    Advanced Member

  • Members
  • 1317 posts
  • Local time: 10:12 AM
  • LocationAdelaide, Australia

Posted 03 September 2019 - 02:15 AM

Hey @Luke,

 

I have more issues with AutoBoxSets on Beta 4.3.0.6.

 

AutoBoxSets will not create a new Collection/Boxset. Example - I have just started adding the Fast & Furious movies. When running the plugin, it does not create a boxset/Collection for them, It creates successive "Collections" folders under the "AppData\Roaming\Emby-Server\programdata\root\default" folder. These Collections folders only contain an "Options.xml" file. These Collections folders are also appearing on the Homescreen

 

I cannot create a manual Collection either - Select Movie (single or multiple) - add to Collection - New - does not create a Collection. Selecting "Search the Internet for Artwork..." and pressing "Okay" results in a never ending spinner.

 

See attached images & server log

 

thanks

 

 

Attached Files


Edited by jordy, 03 September 2019 - 02:20 AM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139791 posts
  • Local time: 06:42 PM

Posted 03 September 2019 - 02:18 AM

Hi there, have you read the AutoBoxSets wiki article to learn what is required for it?



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139791 posts
  • Local time: 06:42 PM

Posted 03 September 2019 - 02:19 AM   Best Answer

Did you copy a database file from another server installation, or something along those lines?

2019-09-03 15:34:06.365 Error BaseItem: Error refreshing owned items for C:\Users\Paul\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata\data\collections
	*** Error Report ***
	Version: 4.3.0.6
	Command line: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Runtime: file:///C:/Users/jordy/AppData/Roaming/Emby-Server/system/System.Private.CoreLib.dll
	Processor count: 16
	Program data path: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata
	Application directory: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\system
	System.IO.DirectoryNotFoundException: System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\Users\Paul\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata\data\collections'.

  • ebr likes this

#4 jordy OFFLINE  

jordy

    Advanced Member

  • Members
  • 1317 posts
  • Local time: 10:12 AM
  • LocationAdelaide, Australia

Posted 03 September 2019 - 02:25 AM

 

Did you copy a database file from another server installation, or something along those lines?

2019-09-03 15:34:06.365 Error BaseItem: Error refreshing owned items for C:\Users\Paul\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata\data\collections
	*** Error Report ***
	Version: 4.3.0.6
	Command line: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Runtime: file:///C:/Users/jordy/AppData/Roaming/Emby-Server/system/System.Private.CoreLib.dll
	Processor count: 16
	Program data path: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata
	Application directory: C:\Users\jordy\AppData\Roaming\Emby-Server\system
	System.IO.DirectoryNotFoundException: System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\Users\Paul\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata\data\collections'.

Actually, yes I did. built a new pc and just copied the "Emby-Server" folder to the new one.. So I need to re-create the db?

 

EDIT: everything else works just fine.


Edited by jordy, 03 September 2019 - 02:28 AM.


#5 jordy OFFLINE  

jordy

    Advanced Member

  • Members
  • 1317 posts
  • Local time: 10:12 AM
  • LocationAdelaide, Australia

Posted 03 September 2019 - 03:51 AM

@Luke, re-created db and it's all good :D

 

Thanks. I'll know not to do that again ;)


Edited by jordy, 03 September 2019 - 03:52 AM.






Also tagged with one or more of these keywords: Collections, AutoBoxSets

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users