Jump to content

Media not detected in a folder, no items in parent


denywinarto
 Share

Go to solution Solved by PenkethBoy,

Recommended Posts

denywinarto

I group my movies alphabetically,

Movie >

A > Avengers > avengers.mkv

B > Back to the Future > Back to the future.mkv

.

.

.

Z > Zoolander> Zoolander,mkv

 

But just this morning i noticed "J" folder is not detected by emby

 

I saw on other similar thread people were having this issue because there's a movie in parent folder,

But i have double checked, There's no items in the J folder itself, all are folders.

"Hidden items" option in toolbar is also checked already.

 

And the address can be opened from browser just fine.

 

What could be the issue?

 

My first movie in J folder has "." in it, could that be it?5d5373f5b57a8_Missing_J_web.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
denywinarto

Sorry for the late reply luke, my server ssd was fried and i had to wait for a replacement,

And to make matters worse i didnt have a backup :(

 

What is .ignore files?

 

I just noticed something, 

I had to re-add all my movies on radarr,

and it also doesn't detect that folder!

 

What could be the cause?

It's not hidden, and i can access the folder without issue

 

Or is there anything wrong with this path?

N:\FILM_BARAT\Barat I-S\J

 

Also, i'm using drivepool and it creates .poolpart folders on each drives, i wonder if it has anything to do with this?

Link to comment
Share on other sites

PenkethBoy

drivepool will not be the problem - been using it with emby for a couple of years - zero issues

 

.ignore file - if found in a directory by Emby the directory and everything in it will be ignored

 

i suspect a permission/ownership issue for you radarr folder

 

path looks oK as long as you dont have any folders in more than one library

Link to comment
Share on other sites

denywinarto

I figured out the cause!

i traced the logs in radarr and one of the folder is giving me "could not find part of the file..."

 

When i try to delete it through explorer, it's giving me 

"this folder is no longer located.."

 

So i tried the method mentioned here

https://community.spiceworks.com/topic/2014564-this-folder-no-longer-located-in

 

And it scans the "J" folder now,

So at least it works in radarr, not sure about emby yet cause it's still scanning my library from scratch.

 

 

But now another problem appears. "K" folder wont get scanned as well,

But in radarr log, there's no same error that i found earlier,

FInding the troubled folder is gonna be a pain cause there's over 200 folders  :wacko:

Edited by denywinarto
Link to comment
Share on other sites

  • Solution
PenkethBoy

so a permissions issue with radar folders

 

not an emby problem then

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

denywinarto

so a permissions issue with radar folders

 

not an emby problem then

Yes and it has something to do with drivepool i think,

And i think emby should ignore this kind of error during scan because it blocks out the rest of the folders

 

Still cant figure out whats wrong with K folder though, i suspect theres a troubled folder / file but its a bit tough to find with over 200 entries, is there any tool to automatically find this sort of error?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...