Jump to content


Photo

Emby Android TV Freebox Mini 4K


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Skynet92 OFFLINE  

Skynet92

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 11 August 2019 - 08:50 AM

Bonjour,

 

j’essaie de connecter l’app Android TV depuis la version 1.7.43g situé chez mon oncle depuis une freebox mini 4k,

 

Je rentre bien l’adresse de mon serveur de type :

https://emby.mydomain.fr

et le port en 443

 

jusque là pas de problème, mais quand j’entre ID et le mot de passe il y a à chaque fois le message comme quoi le nom de l’utilisateur ou le mot de passe est incorrect.

J’ai testé avec un compte de test de type ID = toto et mdp = 123 mais même message,

Quelqu’un a déjà eu ce type d’erreur avec cette freebox ?



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138212 posts
  • Local time: 12:26 PM

Posted 12 August 2019 - 08:22 PM

Hi, what version of Emby Server are you running?



#3 Skynet92 OFFLINE  

Skynet92

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 13 August 2019 - 02:13 AM

Hi, what version of Emby Server are you running?

 

Hi Luke,

I'm use version 4.3.0.2.

 

I would like to point out that at my uncle's using the smartphone version it works perfectly as well as the Theaser version.



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138212 posts
  • Local time: 12:26 PM

Posted 12 September 2019 - 03:32 PM

@Skynet92, are you still having a problem with this?



#5 Skynet92 OFFLINE  

Skynet92

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 14 September 2019 - 02:06 AM

@Skynet92, are you still having a problem with this?

Hello Luke,
 
I'll do some new tests to see if with version 4.3.0.8 it works better.


#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138212 posts
  • Local time: 12:26 PM

Posted 17 September 2019 - 10:38 PM

Let us know how you get on. Thanks.



#7 Skynet92 OFFLINE  

Skynet92

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 06:26 PM

Posted 22 September 2019 - 09:14 AM

Let us know how you get on. Thanks.

Hello Luke,
 
after testing it still doesn't work, I don't understand the problem.
It must be coming from the Internet provider's box.


#8 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 47016 posts
  • Local time: 12:26 PM

Posted 22 September 2019 - 10:33 AM

You need to be sure that device recognizes and accepts your SSL certificate.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users