Jump to content


Photo

Problema con el orden de los títulos


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Probando123 OFFLINE  

Probando123

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 08:04 PM

Posted 27 July 2019 - 12:06 PM

Buenas tardes,

Me he encontrado un problema con la última versión (4.2.0.40) relacionada con el orden en el que muestra los títulos. Todos los archivos que empiecen por un símbolo de exclamación (¡) o interrogación (?) no es capaz de ordenarlos y salen siempre al principio. 

La solución momentánea a este "problema" es borrar ese símbolo del título, ya que en inglés no se usa.



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 145804 posts
  • Local time: 01:04 PM

Posted 27 July 2019 - 12:17 PM

Hi there, do these titles have a custom sort order applied?



#3 Probando123 OFFLINE  

Probando123

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 08:04 PM

Posted 27 July 2019 - 12:56 PM

Hi!, no, only sort by title



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 145804 posts
  • Local time: 01:04 PM

Posted 28 July 2019 - 11:41 PM

Sorry i meant do they have a custom sort title in the metadata editor?



#5 Probando123 OFFLINE  

Probando123

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 08:04 PM

Posted 29 July 2019 - 06:36 PM

No, todo por defecto, emby recién instalado y hace eso.



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 145804 posts
  • Local time: 01:04 PM

Posted 29 July 2019 - 06:55 PM

Thanks for reporting. We'll take a look.



#7 jaikel gutierrez OFFLINE  

jaikel gutierrez

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 04 November 2019 - 10:22 AM

@Happy2Play

@cayars

 

Greetings open a way to simultaneously activate all the movies the item to avoid changes in the future and not do it manually one by one since I have about 600 movies? I have ordered some movies with their metadata and poster correctly but sometimes I see that emby changes the images and metadata in some movies.

rmc9eIi.jpeg



#8 cayars OFFLINE  

cayars

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 3002 posts
  • Local time: 01:04 PM

Posted 08 November 2019 - 03:57 PM

I'm not sure how you can edit multiple movie titles at the same time?  Unfortunately while some other items could possibly be edited in bulk the movie title would not be multiple edited.



#9 vdatanet ONLINE  

vdatanet

    Advanced Member

  • Members
  • 1505 posts
  • Local time: 07:04 PM
  • LocationCalafell, Spain

Posted 08 November 2019 - 04:24 PM

Yo no modifico el título de la película, yo suelo cambiar el campo "Clasificar por título", que es el título que se utiliza para la ordenación, campo que no se modifica en la actualización de metadatos, entonces no hace falta bloquear ningún campo:

 

5dc5ced0d93bd_Capturadepantalla20191108a


Edited by vdatanet, 08 November 2019 - 04:26 PM.


#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 145804 posts
  • Local time: 01:04 PM

Posted 16 November 2019 - 11:58 PM

@jaikel gutierrez

 

Has this answered your question?



#11 jaikel gutierrez OFFLINE  

jaikel gutierrez

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 29 December 2019 - 11:30 AM

Saludos soy jaikel gutierrez desde Venezuela. Pregunto ¿habrá alguna forma de configurar a cada usuario desde el servidor en que reproduzca las películas por defecto a una velocidad por ejemplo 480p – 720 Kbps y que no se coloque en auto. he notado que las películas cuando la empiezan a reproducir comienza en auto y empieza por la más alta calidad del video, y como tengo a clientes vía wifi la reproducción se les pega a cada momento por la alta calidad en video que tiene…sé que se puede configurar manualmente en la opción de ajustes del video pero eso tiene que hacerlo cada cliente desde su computadora o dispositivo, por eso sería bueno uno mismo como administrador hacer esa configuración en el servidor y en mi caso colocarlo a que ruede el video en 480p – 720 Kbps  con esa resolución los videos se ven bien y no pesan mucho y dado a eso no se pega el video. Espero su respuesta gracias.



#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 145804 posts
  • Local time: 01:04 PM

Posted 30 December 2019 - 01:36 AM

@jaikel gutierrez

 

Hi, if it's on the same local network as your server then it will have to be done individually within each app. For remote streams you can set the remote streaming bitrate limit under the server's Network settings.

 

Please let us know if this helps. Thanks






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users