Jump to content
Ahim13

Ass direct play

Recommended Posts

Luke

I have the same problem. I could provide a file with this problem if needed.

 

That would be great, thanks. @@SamES will try it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
yangduncheng

I still have this problem after reinstalling the program. Ass and ssa can't play.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macnb

Updated my LG B8 to latest Emby. Any video playback with .ASS file in the folder crashes Emby and restarts it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SamES

Updated my LG B8 to latest Emby. Any video playback with .ASS file in the folder crashes Emby and restarts it.

 

So it actually crashes the app?

Share this post


Link to post
Share on other sites
wblcx

So it actually crashes the app?

 

Yes.

On my LG TV the movie runs for some seconds and then the emby app crashes.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

We'll be submitting a fix to LG this week. Thanks guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sfboender

He @@Luke awesome, just an additional remark:

 

The last version of Emby APP the ASS subs worked but it did take roughly 1-2 minutes before the content started playing.

When you turn off the subs, content plays directly. Dont know if that is also fixed in the new version but perhaps it gives you and @@SamES some clue as where to look!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macnb

So it actually crashes the app?

 

I guess so as the screen clears, then the Emby logo appears followed by the usual list of movies.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sfboender

Jup happens to me aswell that being said even though there can always be issues while developing (god i know those pull request hassles) i wanted to thank @@Luke and @@SamES for doing their best.

 

After 4-5 months of playing around with Emby i decided to purchase the lifetime pass so show support and honestly at least with the emby team they react to issues and bugs.

 

Keep it up guys and lets see when the new update fixes the above mentioned issues.

Edited by sfboender
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Jup happens to me aswell that being said even though there can always be issues while developing (god i know those pull request hassles) i wanted to thank @@Luke and @@SamES for doing their best.

 

After 4-5 months of playing around with Emby i decided to purchase the lifetime pass so show support and honestly at least with the emby team they react to issues and bugs.

 

Keep it up guys and lets see when the new update fixes the above mentioned issues.

 

HI, thanks for the feedback and kind words !

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
sfboender

@@Luke and @@SamES any eta for the new approved LG updated version of emby? Normally they’re quiet quick right? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
SamES

@@Luke and @@SamES any eta for the new approved LG updated version of emby? Normally they’re quiet quick right? 

 

Soon I hope.  Sorry I don't have a better answer, but yes, they're generally relatively quick

Share this post


Link to post
Share on other sites
Malmgren

Hi all. Just stumbled upon this problem as well. A couple of seconds of the movie and then the entire app crashes and starts over. It works if I choose to see the movie without subtitles or using a srt file though.

 

If I understand the thread correctly we're still waiting for LG to review the update? Is this something they do manually for each new version? Seems kinda crap if it takes over a month...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yes we have the fix, just waiting on the update to be approved. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sfboender

He @@Luke any eta for this update? Been a while now and normally it isnt that long for LG to push the update right? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

We're waiting for our update to get through LG review. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sfboender

We’re 4 months since the issue and still no fix. LG review isn't 3 months guys, can you please fix this as it was and push it? 
@@Luke and @@SamES

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It's currently in lg review. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FlashYoshi

I was about to ask the same, the last update was on 19/11/2019. It might be time to ping LG, they might've forgotten about you.

 

Thanks for all the great work on an awesome product

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Emby for LG 1.0.24 has been released. Stay tuned for the release announcement on our blog. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
sfboender

Great! Can confirm it works again. To all, you need to set in the subtitle settings the setting to “play hardcoded subs” by default to have it run with subs. 
 

@@Luke thanks bro!

Edited by sfboender

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

No actually you don't need to touch that. Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sfboender

Well otherwise it wont show the subs on LG C7. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
fyhjason

Hi some ass subtitle is still not playable on my LG B9. It forces Emby to replay from start and stuck at certain point then restart again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...