Jump to content


Photo

Frequent Pauses / Buffering


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 ShadowKindjal OFFLINE  

ShadowKindjal

    Advanced Member

  • Members
  • 122 posts
  • Local time: 12:44 AM

Posted 18 July 2019 - 08:47 AM

I'm having issues with my emby stream pausing randomly. The stream won't resume unless I back out or change the streaming quality. I believe this is happening regardless of whether I am transcoding. I've attached the logs for reference

Attached Files



#2 Q-Droid OFFLINE  

Q-Droid

    Advanced Member

  • Members
  • 327 posts
  • Local time: 11:44 PM

Posted 18 July 2019 - 10:10 AM

What is the playback device?

#3 ShadowKindjal OFFLINE  

ShadowKindjal

    Advanced Member

  • Members
  • 122 posts
  • Local time: 12:44 AM

Posted 18 July 2019 - 12:12 PM

What is the playback device?

 

When I experienced this it was happening on Chrome



#4 ShadowKindjal OFFLINE  

ShadowKindjal

    Advanced Member

  • Members
  • 122 posts
  • Local time: 12:44 AM

Posted 18 July 2019 - 10:07 PM

I have a couple users that were experiencing a lot of buffering during playback. Videos would constantly stop and go to the loading screen. It seems to be working fine now but I would like to know if anything unusual is going on based on my log files. Any help would be appreciated. I would like to know if this was a fluke or a reoccurring issue.

Attached Files



#5 ShadowKindjal OFFLINE  

ShadowKindjal

    Advanced Member

  • Members
  • 122 posts
  • Local time: 12:44 AM

Posted 18 July 2019 - 10:18 PM

Sorry, I posted the wrong server log. When browsing the log at the time of the streaming issue I'm noticing a message pop up frequently. 

 

"Debug App: Cancelling sync job item because there is already another active job for the same target."

 

What could be causing this?



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:44 PM

Posted 19 July 2019 - 02:38 AM

Sorry, I posted the wrong server log. When browsing the log at the time of the streaming issue I'm noticing a message pop up frequently. 

 

"Debug App: Cancelling sync job item because there is already another active job for the same target."

 

What could be causing this?

 

Causing what, that debug message? Does it give you the impression that there's a problem?



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142604 posts
  • Local time: 11:44 PM

Posted 20 July 2019 - 02:51 AM

@ShadowKindjal

 

Regarding playback, generally this is a sign that the in-app quality setting is too high. Can you ask your users to try lowering it?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users