Jump to content


Photo

4.2.0.30 Missing indicators for New and Premiere in EPG

EPG Indicators

Best Answer kanipek , 16 July 2019 - 08:55 PM

Fixed by v4.2.0.31

Go to the full post


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kanipek OFFLINE  

kanipek

    U.S. Navy Retired

  • Members
  • 1115 posts
  • Local time: 06:18 AM
  • LocationMassillon, Ohio

Posted 15 July 2019 - 02:54 PM

Some indicators (Premiere, Live) in the EPG are missing in 4.2.0.30.

 

Indicators for "Repeat" and "HD" appear as expected.

 

Reverting to 4.2.0.28 resolves the issue for me.

 

Anyone else seeing this? Log is from 4.2.0.30.

 

 

Attached Files



#2 cybergrimes OFFLINE  

cybergrimes

    Advanced Member

  • Members
  • 464 posts
  • Local time: 05:18 AM
  • LocationMinnesota

Posted 15 July 2019 - 03:30 PM

I'm seeing the same behavior


  • kanipek likes this

#3 sfatula OFFLINE  

sfatula

    Advanced Member

  • Members
  • 393 posts
  • Local time: 05:18 AM
  • LocationCalera, OK

Posted 15 July 2019 - 08:28 PM

Me three



#4 PossumsDad OFFLINE  

PossumsDad

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 05:18 AM
  • LocationEdinburg, Texas (Deep South Texas)

Posted 16 July 2019 - 12:55 PM

I'm having the same problem..



#5 cybergrimes OFFLINE  

cybergrimes

    Advanced Member

  • Members
  • 464 posts
  • Local time: 05:18 AM
  • LocationMinnesota

Posted 16 July 2019 - 02:15 PM

It seems to be fixed in .31


  • kanipek likes this

#6 kanipek OFFLINE  

kanipek

    U.S. Navy Retired

  • Members
  • 1115 posts
  • Local time: 06:18 AM
  • LocationMassillon, Ohio

Posted 16 July 2019 - 08:55 PM   Best Answer

Fixed by v4.2.0.31







Also tagged with one or more of these keywords: EPG, Indicators

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users