Jump to content


Photo

HD 1080p Movie Freezes and Memory usage is high

HD 1080p Playback issue

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 captainchadl OFFLINE  

captainchadl

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 05:26 PM

Posted 06 July 2019 - 07:49 PM

Hello, I just started ripping my Blue-Ray discs and I tested one of the two I ripped but it freezes a minute into playing in the browser at the same place every time and about 30 minutes into playing on the Apple TV (this was after a reboot of the server). The file is .MKV and is 26.6 GB and after a reboot and a fresh install of EMBY server I was able to play it all the way through, however another movie that is ~36 GB I press play and it will play for a few seconds and then stop and say "Opps, something when wrong. Document not found on stack." Although, when it is on the video menu the sound will start to play through the movie with no video. When I play that same video in the browser it will play for a few seconds longer. I am running EMBY Server 4.1.1.0 on FreeNAS-11.2-U5 and I have 64 GB of ECC Ram. I don't have any problem playing the ripped DVDs. 

 

Thanks in advance for any help.

Chad



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142781 posts
  • Local time: 05:26 PM

Posted 06 July 2019 - 11:42 PM

Hi there, can we please look at an example? Please attach the information requested in how to report a media playback issue. thanks !







Also tagged with one or more of these keywords: HD, 1080p, Playback, issue

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users