Jump to content


Photo

Recording Problems


Best Answer Luke , 01 July 2019 - 05:32 PM

We're looking into it, thanks.

Go to the full post


  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#81 mezz64 OFFLINE  

mezz64

    Advanced Member

  • Members
  • 93 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 10 July 2019 - 10:01 AM

I'm running the docker image so i'm guessing that was one of the builds that had the fix.  What platform are you running on @speedingcheetah?



#82 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 10 July 2019 - 10:21 AM

I'm running the docker image so i'm guessing that was one of the builds that had the fix.  What platform are you running on @speedingcheetah?

Ive stated a few time already..

 

Linux Mint 19.1

 

What is "the docker image"?

 

I use the .deb package that is posted in the Emby for Linux Thread.


Edited by speedingcheetah, 10 July 2019 - 10:22 AM.


#83 mezz64 OFFLINE  

mezz64

    Advanced Member

  • Members
  • 93 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 10 July 2019 - 11:48 AM

This is the docker image: https://hub.docker.c...emby/embyserver

 

It's a linux build, but I don't actually know the base distro for the docker images these days.  Hopefully Luke can chime in to say wether or not the .deb included the fix he mentioned.



#84 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131280 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 10 July 2019 - 12:14 PM

Yes all the linux builds have it.



#85 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 10 July 2019 - 12:36 PM

Yes all the linux builds have it.

I updated to the latest beta.26 no change. It keeps adding a new copy on each of the front screens, On now, Sports, NEws, etc. every time the Guide refreshes it seems.

Attached Files



#86 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131280 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 10 July 2019 - 12:37 PM

They probably were already there. Try re-doing your tuner and guide setup completely and then see if it happens again. Make sure to run a guide refresh with everything removed so that the database gets cleared out.



#87 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 10 July 2019 - 01:08 PM

They probably were already there. Try re-doing your tuner and guide setup completely and then see if it happens again. Make sure to run a guide refresh with everything removed so that the database gets cleared out.

Ive done that 2x already now...no change.

 

I have recordings set now and cant take the time to do that for a bit.


Edited by speedingcheetah, 10 July 2019 - 01:08 PM.


#88 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 10 July 2019 - 03:10 PM

I remoted in and deleted the Guide data source, and the tuner, refreshed with nothing there. 

The guide page data was indeed blank.

However, the On Now and other sub categories data remained there.

 

I re-added tuner and guide, refreshed, no change.

 

here are the last few logs.

Attached Files



#89 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131280 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 12 July 2019 - 02:53 AM

I remoted in and deleted the Guide data source, and the tuner, refreshed with nothing there. 

The guide page data was indeed blank.

However, the On Now and other sub categories data remained there.

 

I re-added tuner and guide, refreshed, no change.

 

here are the last few logs.

 

Is this all good now on .27?



#90 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 12 July 2019 - 12:33 PM

Is this all good now on .27?

It appears so, after install .27 and run a refresh, the many duplicates are gone....hope they don't come back again after the normal Guide Refresh trigger I have set for every 24hrs.

I shall see tomorrow.



#91 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131280 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 12 July 2019 - 12:37 PM

Thanks for the feedback.



#92 SHSPVR OFFLINE  

SHSPVR

    Advanced Member

  • Members
  • 587 posts
  • Local time: 04:04 PM
  • LocationVinita, Oklahoma

Posted 12 July 2019 - 01:49 PM

It appears so, after install .27 and run a refresh, the many duplicates are gone....hope they don't come back again after the normal Guide Refresh trigger I have set for every 24hrs.

I shall see tomorrow.

 

Sadly Gremlins always seem to make there way back  :lol:



#93 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 14 July 2019 - 12:02 AM

The multiple programs showing up in on now is gone....but multiple recordings back to back and simultaneous recording broke again. Or something screwed up.

 

Lot of failed to record errors.. Live PD is recodring for 3hrs on one chan, then Dragonball Super recorded fine, but the shows after it AOT and SAO are failing to record.

Attached Files


Edited by speedingcheetah, 14 July 2019 - 12:03 AM.


#94 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131280 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 14 July 2019 - 12:23 AM

The multiple programs showing up in on now is gone....but multiple recordings back to back and simultaneous recording broke again. Or something screwed up.

 

Lot of failed to record errors.. Live PD is recodring for 3hrs on one chan, then Dragonball Super recorded fine, but the shows after it AOT and SAO are failing to record.

 

Definitely something odd there although I'm not convinced it is a problem with the build. It could be bad data from previous builds. Also I see you're on the .27 beta. Did you roll back from .28 or just not update yet?



#95 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 14 July 2019 - 12:24 AM

Definitely something odd there although I'm not convinced it is a problem with the build. It could be bad data from previous builds. Also I see you're on the .27 beta. Did you roll back from .28 or just not update yet?

I only updated to the newest version posted, .27 late last night....there is now a .28??   seesh.



#96 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131280 posts
  • Local time: 05:04 PM

Posted 14 July 2019 - 12:37 AM

.27 was four days ago.



#97 speedingcheetah OFFLINE  

speedingcheetah

    Advanced Member

  • Members
  • 331 posts
  • Local time: 04:04 PM

Posted 14 July 2019 - 12:44 AM

.27 was four days ago.

Ok...so.....27 was the latest beta file that was posted to the page i bookmarked in the web browser the server computer.  the .deb from when i loaded it up, checking browser logs, ah, Thurs 7-11 at 11:20pm my time. (Forgot today was Sat lol) so 2 days ago.

 

https://emby.media/linux-server.html

 

Ill update to .28 in a bit.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users