Jump to content


Photo

m3u playlists are not imported anymore

playlist import

  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#21 laurent92 OFFLINE  

laurent92

    Advanced Member

  • Members
  • 30 posts
  • Local time: 02:37 PM

Posted 03 July 2019 - 04:12 PM

Hi

I have no trouble with xml playlist generated manually with emby.

My comment was about xml files generated automatically in my playlist folder after installing the last beta version. 



#22 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 05:37 AM
  • LocationWashington State

Posted 03 July 2019 - 06:50 PM

Hi

I have no trouble with xml playlist generated manually with emby.

My comment was about xml files generated automatically in my playlist folder after installing the last beta version. 

 

Don't understand what you mean by "xml files generated automatically in my playlist folder".  Emby does not automatically create playlists.



#23 laurent92 OFFLINE  

laurent92

    Advanced Member

  • Members
  • 30 posts
  • Local time: 02:37 PM

Posted 03 July 2019 - 07:30 PM

I know, but yesterday, after having updated to the last beta and rebuild my library, I found out that one xml file had been created for each of my playlists.

These xml were not located within emby Playlist folder, but directly within my m3u playlist folder and had the same name than my m3u files.



#24 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 05:37 AM
  • LocationWashington State

Posted 03 July 2019 - 07:43 PM

I know, but yesterday, after having updated to the last beta and rebuild my library, I found out that one xml file had been created for each of my playlists.

These xml were not located within emby Playlist folder, but directly within my m3u playlist folder and had the same name than my m3u files.

 

Odd as I created a new library pointing to Music folder and a Playlists library and placed a m3u in the Playlist folder.  No xml was created and as noted above Emby only display a blank playlist in Music-Playlist tab, not in Playlist on Home Screen.



#25 abescalamis OFFLINE  

abescalamis

    Advanced Member

  • Members
  • 292 posts
  • Local time: 05:37 AM

Posted 03 July 2019 - 08:04 PM

The first issue that @laurent92 reported seems to be related to this https://emby.media/c...music-playlist/, I told Luke that people that speaks french or any language that uses apostrophes will be more affected.


Edited by abescalamis, 03 July 2019 - 08:08 PM.


#26 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 05:37 AM
  • LocationWashington State

Posted 03 July 2019 - 08:46 PM

The first issue that @laurent92 reported seems to be related to this https://emby.media/c...music-playlist/, I told Luke that people that speaks french or any language that uses apostrophes will be more affected.

 

I had no issue with these characters with relative path, only issue appears to be with absolute path that works in 4.1.1.0 but not current beta.  At least in my tests.

#EXTINF:308,Erich Wolfgang Korngold - Glück das mir verblieb
10-erich_wolfgang_korngold-glüeck_das_mir_verblieb_from_the_opera_die_tote_stadt.flac


#27 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 08:37 AM

Posted 05 July 2019 - 12:47 AM

Ok, i see the issue, thanks.



#28 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 08:37 AM

Posted 07 July 2019 - 03:57 PM

Please try the latest beta server and refresh metadata on the playlists. thanks.



#29 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 05:37 AM
  • LocationWashington State

Posted 07 July 2019 - 05:35 PM

Please try the latest beta server and refresh metadata on the playlists. thanks.

 

This is resolved in 4.2.0.25 in my tests.



#30 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 08:37 AM

Posted 07 July 2019 - 05:36 PM

This is resolved in 4.2.0.25 in my tests.

 

Thanks !



#31 laurent92 OFFLINE  

laurent92

    Advanced Member

  • Members
  • 30 posts
  • Local time: 02:37 PM

Posted 08 July 2019 - 03:31 PM

Hi.

Playlists are working fine again using absolute path under Emby 4.2.0.25.

Thanks for having solved the issue.



#32 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 08:37 AM

Posted 08 July 2019 - 03:37 PM

Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: playlist, import

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users