Jump to content
Zakaoai

Problem media stuck at 95% of lecture

Recommended Posts

Zakaoai

Title well descriptive. I use Emby Server (4.1.1.0) on my QNAP NAS TS-251b. For all media I tried to watch at 95% approximaticly of the lecture the media stop and I had a black screen instead of the movie.

If you want more info please ask me.

 

Thank you for your answer.

emby server log.txt

emby server full log.txt

Edited by Zakaoai

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zakaoai

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue. thanks !

Well it took time to reproduce but I attached the log. I dont take all log from today only an extract.

Edit : I add also the full log of today.

Edited by Zakaoai

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, did this happen with 

LE.COEUR.A.SES.RAISONS.S01E08 - L'Agonie De Brett-WwW.Zone-Telechargement1.Org.avi

?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zakaoai

Hi, did this happen with 

LE.COEUR.A.SES.RAISONS.S01E08 - L'Agonie De Brett-WwW.Zone-Telechargement1.Org.avi

?

Yes it happen with this file

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Can you please attach the ffmpeg log as well? Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zakaoai

Can you please attach the ffmpeg log as well? Thanks !

Which one because there is multiple ffmpeg transcode for this day

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

The one from the time period that you were playing the video file. Perhaps it would be best to play again and then just attach all log files that were modified during that time. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zakaoai

This is the transcode file of a movie who stop at 90% of the lecture

emby ffmpeg.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi @@Zakaoai, did you play from the beginning, did you resume, or did you seek while watching? Those are very important pieces of information. Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zakaoai

Hello @@Luke yes I play from the beginning and the problem appear.

Edited by Zakaoai

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Ok, we're looking into it. Thanks for reporting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...