Jump to content


Photo

Problem media stuck at 95% of lecture

Player Emby QNAP NAS

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Zakaoai OFFLINE  

Zakaoai

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 11 May 2019 - 02:30 PM

Title well descriptive. I use Emby Server (4.1.1.0) on my QNAP NAS TS-251b. For all media I tried to watch at 95% approximaticly of the lecture the media stop and I had a black screen instead of the movie.

If you want more info please ask me.

 

Thank you for your answer.

Attached Files


Edited by Zakaoai, 11 May 2019 - 04:47 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139848 posts
  • Local time: 08:22 PM

Posted 11 May 2019 - 03:20 PM

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue. thanks !



#3 Zakaoai OFFLINE  

Zakaoai

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 11 May 2019 - 04:42 PM

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue. thanks !

Well it took time to reproduce but I attached the log. I dont take all log from today only an extract.

Edit : I add also the full log of today.


Edited by Zakaoai, 11 May 2019 - 04:48 PM.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139848 posts
  • Local time: 08:22 PM

Posted 12 May 2019 - 12:04 AM

Hi, did this happen with 

LE.COEUR.A.SES.RAISONS.S01E08 - L'Agonie De Brett-WwW.Zone-Telechargement1.Org.avi

?



#5 Zakaoai OFFLINE  

Zakaoai

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 12 May 2019 - 06:32 AM

Hi, did this happen with 

LE.COEUR.A.SES.RAISONS.S01E08 - L'Agonie De Brett-WwW.Zone-Telechargement1.Org.avi

?

Yes it happen with this file



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139848 posts
  • Local time: 08:22 PM

Posted 13 May 2019 - 11:44 PM

Can you please attach the ffmpeg log as well? Thanks !



#7 Zakaoai OFFLINE  

Zakaoai

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 14 May 2019 - 02:24 AM

Can you please attach the ffmpeg log as well? Thanks !

Which one because there is multiple ffmpeg transcode for this day



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139848 posts
  • Local time: 08:22 PM

Posted 18 May 2019 - 01:36 PM

The one from the time period that you were playing the video file. Perhaps it would be best to play again and then just attach all log files that were modified during that time. Thanks.



#9 Zakaoai OFFLINE  

Zakaoai

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 20 May 2019 - 05:17 PM

This is the transcode file of a movie who stop at 90% of the lecture

Attached Files



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139848 posts
  • Local time: 08:22 PM

Posted 07 June 2019 - 05:41 PM

Hi @Zakaoai, did you play from the beginning, did you resume, or did you seek while watching? Those are very important pieces of information. Thanks !



#11 Zakaoai OFFLINE  

Zakaoai

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 07 June 2019 - 06:09 PM

Hello @Luke yes I play from the beginning and the problem appear.


Edited by Zakaoai, 07 June 2019 - 06:09 PM.


#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139848 posts
  • Local time: 08:22 PM

Posted 12 June 2019 - 04:56 PM

Ok, we're looking into it. Thanks for reporting.







Also tagged with one or more of these keywords: Player, Emby, QNAP, NAS

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users