Jump to content


Photo
In-Progress

Emby not always updating in Kodi



Best Answer Angelblue05 , 06 June 2019 - 04:47 AM

@heula

 

Restart Kodi, you'll see a new patch applied. Repair the libraries to remove the duplicates. Let me know if the issue is resolved. I believe the issue was that the episode adds the show which then tries to add the episode (which initiated this). That caused the duplicate (the integrity errors)

Go to the full post


  • Please log in to reply
150 replies to this topic

#141 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13513 posts
  • Local time: 04:21 PM

Posted 15 July 2019 - 10:41 AM

Ok thanks. Let me repost that build in a few minutes to retry.

#142 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13513 posts
  • Local time: 04:21 PM

Posted 15 July 2019 - 11:24 AM

Retry with this version. This time it should install correctly. Keep me posted.

Attached Files



#143 mobamobamoba OFFLINE  

mobamobamoba

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 05:21 PM

Posted 15 July 2019 - 12:02 PM

Installing the new one gave me an "Update Failed".



#144 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13513 posts
  • Local time: 04:21 PM

Posted 15 July 2019 - 12:46 PM

Log? Did you try to restart Kodi? I don't have that issue, I've just retried to make sure. It's 4.1.3 with 3 extra lines.



#145 mobamobamoba OFFLINE  

mobamobamoba

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 05:21 PM

Posted 15 July 2019 - 04:00 PM

Restarting Kodi took care of it. I'll report back next time I delete and let you know if the fix worked.


  • Angelblue05 likes this

#146 mobamobamoba OFFLINE  

mobamobamoba

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 05:21 PM

Posted 15 July 2019 - 10:03 PM

Just deleted two shows and it looks like you fixed it - thanks!


  • Angelblue05 likes this

#147 heula OFFLINE  

heula

    Advanced Member

  • Members
  • 858 posts
  • Local time: 11:21 PM
  • LocationSpijkenisse, The Netherlands

Posted Today, 01:33 PM

Sorry, but I have issues again. It seems really random. Sometimes the deleted episodes are gone and than a few stay behind. 

 

I have two Shield TV's now and on both I have the same issue.

 

Attached File  kodi Shield 1.log   7.09MB   2 downloads

Attached File  kodi.old shield 1.log   4.03MB   0 downloads

 

Attached File  kodi Shield 2.log   120.43KB   0 downloads

Attached File  kodi.old shield 2.log   6.86MB   0 downloads

 

 

Thanks.


Edited by heula, Today, 01:35 PM.


#148 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13513 posts
  • Local time: 04:21 PM

Posted Today, 03:03 PM

Did you try the version I posted above? 4.1.3C?

#149 heula OFFLINE  

heula

    Advanced Member

  • Members
  • 858 posts
  • Local time: 11:21 PM
  • LocationSpijkenisse, The Netherlands

Posted Today, 03:15 PM

Did you try the version I posted above? 4.1.3C?

No, must have missed that one. Will try that tomorrow.

Thanks.



#150 theglaeb ONLINE  

theglaeb

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 05:21 PM

Posted Today, 03:48 PM

Hi, Not sure if it's related to the issues in this thread or if I have a different problem.

 

For at least a week or so, When I open kodi 9 out of 10 times it does not process updates.  I will see the Welcome message than nothing happens.  New movies or shows that I've added to emby will not appear.  However if I add or delete movies/shows from emby while kodi is open it will process those new updates but not the missing updates.  In fact the only way I have found to correct the libraries in kodi is to do an update or repair library or local database reset. 

 

Another issue (possibly related) My multi-version movies are showing multiple entries in kodi.  You can choose any of the entries and each will behave correctly..  Meaning the choices will appear can be chosen and will play.  If I've done an update or repair of the library it will appear correctly temporary, but with each test it will eventually break into multiple entries. 

Emby is working correctly with all the above issues.

I've tried multiple tests, including rebuilding kodi.  I have three different devices all have the same new issue.  I've tried different versions of emby for kodi as well as different versions of Kodi (Leia). 4.1.2, 4.1.3, and 4.1.3c.  I even tried a rollback to 4.0.28.

I'm thinking it might be related to something that has changed in the beta versions of Emby server.  I'm currently on 4.2.0.31 beta.  I've been upgrading it regularly to see if gets fixed.

 

log attached.

Attached File  kodi.log   40.79KB   1 downloads

 



#151 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13513 posts
  • Local time: 04:21 PM

Posted Today, 04:29 PM

Please provide your server log as well.

 

If you are able to repeat this test, please this time only, enable debug in the add-on settings > advanced. Provide an updated Kodi log, thank you.

 

Two changes happened. The server implemented to it's core, tracking of modified items replacing the bulk of the server plugin Kodi companion which now only tracks deleted items.

 

Second change is for pooling stacked items, the server now provides the key that designates stacked pooled items. I would have to see an example capturing when the issue arises. I will retest this to make sure.

 

Edit: I've retested movie stacking and it works here. I added an extra version to one of my movies and I still only have one entry. This was done while Kodi was offline.  I'll await your other logs. Are you stacking using the web interface or file naming?

 

@heula

I am fairly certain 4.1.3c (you can sideload it as well) will resolve your issue looking at your logs. Keep me posted, thank you!


Edited by Angelblue05, Today, 04:49 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: In-Progress

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users