Jump to content


Photo
Fixed

Series didn't get watched Status after watching



  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 06 March 2019 - 03:27 PM

Hey there,

since a few days emby didn't get the watched status after watching.
I allready repaired the database, but didn't get it to work.
What can I do further?

Kind regards

Gesendet von meinem ONEPLUS A5000 mit Tapatalk

#2 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 06 March 2019 - 03:28 PM

Provide your Kodi log that captures this. Thank you.

#3 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 06 March 2019 - 04:26 PM

Here you go ;)

https://paste.ubuntu.com/p/8R8pyCqS7F/

Edited by jsbthree, 06 March 2019 - 04:27 PM.

  • Angelblue05 likes this

#4 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 06 March 2019 - 04:43 PM

Thank you for the log. I'll look into a fix.

 

I imagine, you play something in Kodi, it doesn't show under active devices right?



#5 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 06 March 2019 - 04:55 PM

For example :
I watch an episode, but after watching, the episode stays in status : new / unwatched.

In emby App btw it didn't get the Hook as watched episode.

Gesendet von meinem ONEPLUS A5000 mit Tapatalk
  • Angelblue05 likes this

#6 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 06 March 2019 - 05:08 PM

Yes I understand. But when you play, does emby show active playback in the dashboard? I just want to confirm, thanks.

Edited by Angelblue05, 06 March 2019 - 05:08 PM.


#7 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 07 March 2019 - 11:08 AM

Yes, active Playback is shown in the dashboard. But only for 2 seconds. I took a Screenshot.

Playback is going on, but dashboard says i stopped it. Thats Not right.
323c4cebec12f957b2aac5a2fe49593d.jpg

Gesendet von meinem ONEPLUS A5000 mit Tapatalk
  • Angelblue05 likes this

#8 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 08 March 2019 - 03:44 AM

Yesterday I found out that the same issue is with films.
In Dashboard they are also shown as stopped after 2 - 4 seconds.
  • Angelblue05 likes this

#9 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 11 March 2019 - 04:36 PM

Thanks for your patience. Could you try this for me, and let me know if the issue persists?

Attached Files


  • jsbthree likes this

#10 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 13 March 2019 - 02:45 PM

Thx. I'll test.
Just started en Episode. Doesn't stopped in the dashboard like before till yet.

Will tell after episode is finished if it's marked as watched or not
  • Angelblue05 likes this

#11 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 13 March 2019 - 04:21 PM

Sorry, looked wrong.
In dashboard the episode just stopped in that second when it started.

The new version didn't fix it.
  • Angelblue05 likes this

#12 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 13 March 2019 - 04:58 PM

Can you provide an updated kodi log?

#13 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 14 March 2019 - 09:34 AM

Yes, of course:
https://paste.ubuntu.com/p/gSBvXjT9Rg/
  • Angelblue05 likes this

#14 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 15 March 2019 - 01:22 AM

Can you try this build? Please provide an updated Kodi log if it still doesn't resolve the issue.

Attached Files



#15 jsbthree OFFLINE  

jsbthree

    Newbie

  • Members
  • 9 posts

Posted 15 March 2019 - 09:58 AM

Sadly it didn't fixed it at all.
Episode is shown in dashboard as stopped after 5 minutes and stopped again after finishing.

Dashboard
Start: 14:07:13
Stopped:14:12:13
Stopped/Finished: 14:46:27

Here is the log
https://paste.ubuntu.com/p/FbvXJSzNpm/

79b22c65a2959489928dac1dfc502284.jpg
  • Angelblue05 likes this

#16 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 15 March 2019 - 12:22 PM

Ok so the behavior changed a bit. It is no longer stopped instantly.

#17 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 15 March 2019 - 02:59 PM

@jsbthree

 

I'm checking your log and it's not looking good.

 

For now, you can switch back to stable, playback should work (you don't need to do a reset) and progress tracking should also work.

 

I'll let you know once I have something for you to test.


Edited by Angelblue05, 15 March 2019 - 02:59 PM.


#18 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 15 March 2019 - 05:28 PM

@jsbthree

 

Actually, I noticed you are using LE 9.0.0. Can you update to 9.0.1 (which is Kodi 18.1)

 

Does the issue exists?



#19 DarWun OFFLINE  

DarWun

    Advanced Member

  • Members
  • 270 posts
  • Local time: 10:37 PM
  • LocationToronto, Ontario, Canada

Posted 15 March 2019 - 08:10 PM

@jsbthree

 

Actually, I noticed you are using LE 9.0.0. Can you update to 9.0.1 (which is Kodi 18.1)

 

Does the issue exists?

 

@Angelblue05

 

Is this issue related to the one I posted about at https://emby.media/c...ported-to-emby/?

 

I'm updated to LE 9.0.1. I haven't been updating to the builds posted in this thread as I wasn't entirely sure it was related to the issue I reported about. But I'll update and post logs if it will help solve this issue.

 

Regards,

   DarWun


Edited by DarWun, 15 March 2019 - 09:40 PM.

  • Angelblue05 likes this

#20 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12953 posts
  • Local time: 09:37 PM

Posted 15 March 2019 - 09:23 PM

Yes most likely. 

 

So I tried the latest nightly for LE, I can't replicate what I'm seeing in the logs.. It works correctly with 4.0.12l (or 4.0.12k which is still available via kodi.emby.media)


Edited by Angelblue05, 15 March 2019 - 09:23 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: Fixed

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users