Jump to content


Photo
- - - - -

subtitle is broken in browser


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 reecenee OFFLINE  

reecenee

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 12:32 AM

Posted 04 March 2019 - 02:16 AM

When I was watching Video in Web page, the subtitle shows only in the left bottom of the video with small size. However, for the same video, the android app shows the subtitle correctly.

 

This bug is only for part of all the Videos.

 

I tried Chrome/Firefox in Linux/Windows/Android/IOS, for a bugged video the error always happens. 



#2 reecenee OFFLINE  

reecenee

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 12:32 AM

Posted 04 March 2019 - 02:16 AM

5c7cc2d338845___20190304134454.png



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124656 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 04 March 2019 - 03:09 AM

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue. thanks !



#4 reecenee OFFLINE  

reecenee

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 12:32 AM

Posted 04 March 2019 - 08:18 AM

Hi there, let's look at an example. Please attach the information requested in how to report a media playback issue. thanks !

 The Server version is  4.0.2.0 .

 

I have the details and screenshot .



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124656 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 04 March 2019 - 02:18 PM

Can you please supply all of the details requested in how to report a media playback issue? Thanks !






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users