Jump to content


Photo

"Not allowed to use restricted network port" (WebkitErrorDomain:103)

Server Mac

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 28 February 2019 - 06:30 PM

When I try to Browse Library or Configure Emby I receive the above error message. I have delete the Emby Server App and re-installed without any success. I had to replace my BT Hub a few days ago. Any help would be greatly appreciated.



#2 maegibbons OFFLINE  

maegibbons

    Advanced Member

  • Members
  • 2337 posts
  • Local time: 06:47 PM
  • LocationLutterworth, England, UK

Posted 28 February 2019 - 06:34 PM

You need to upload your emby server log so people can see whats happening.

This is explained in the pinned post "how to report a problem" in this subforum.

Krs

Mark

#3 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 10:47 AM
  • LocationWashington State

Posted 28 February 2019 - 07:04 PM

Does this only happen in Safari?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139768 posts
  • Local time: 01:47 PM

Posted 01 March 2019 - 12:43 AM

Can you show a screenshot of this? Thanks !



#5 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 04:56 AM

Screenshot attached.

 

Thanks



#6 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 04:57 AM

I've tried Firefox, Chrome and Safari all with the same result.



#7 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 04:59 AM

I'm unable to access the Emby Dashboard and I do not see any reference from the "how to report a problem" in relation to OS X.



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139768 posts
  • Local time: 01:47 PM

Posted 01 March 2019 - 03:07 PM

Hi there, did you forget to attach the screenshot? thanks !



#9 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 06:47 PM

File attached

Attached Files



#10 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 10:47 AM
  • LocationWashington State

Posted 01 March 2019 - 06:54 PM

How/why did you set Emby to port "1"?  localhost:1

 

Or is that a shortcut link as the url doesn't appear correct?


Edited by Happy2Play, 01 March 2019 - 06:54 PM.


#11 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 07:02 PM

The details from the screenshot is the results from me try to browse the library from the Emby app.  Emby was work alright until I had to change my router to a BT SmartHub 2.



#12 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 10:47 AM
  • LocationWashington State

Posted 01 March 2019 - 07:04 PM

The details from the screenshot is the results from me try to browse the library from the Emby app.  Emby was work alright until I had to change my router to a BT SmartHub 2.

 
What do you get if you go to http://localhost:8096?

Edited by Happy2Play, 01 March 2019 - 07:05 PM.
corrected url


#13 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 07:09 PM

Safari Can't Connect to the Server. Safari can't open the page "localhost:8096/?" because safari can't connect to the server"localhost".



#14 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 10:47 AM
  • LocationWashington State

Posted 01 March 2019 - 07:12 PM

Safari Can't Connect to the Server. Safari can't open the page "localhost:8096/?" because safari can't connect to the server"localhost".

Sorry I corrected the url as the "?" was added. "localhost" assumes you are on the same machine Emby is installed on.



#15 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 10:47 AM
  • LocationWashington State

Posted 01 March 2019 - 07:17 PM

What OS is Emby installed on?

How are you trying to open Emby?  The url in that image I would think is the expected error as port 1 is assign to "TCP Port Service Multiplexer".
 
https://en.wikipedia...DP_port_numbers


Edited by Happy2Play, 01 March 2019 - 07:17 PM.


#16 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 07:20 PM

Ran http://localhost:8096  with similar result -  Safari Can't Connect to the Server. Safari can't open the page "localhost:8096" because safari can't connect to the server"localhost".



#17 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 07:21 PM

OS X 10.14.3



#18 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 10:47 AM
  • LocationWashington State

Posted 01 March 2019 - 07:24 PM

OS X 10.14.3

 

I don't know OS X, but are you sure Emby is actually running?  Is Emby installed on that machine?



#19 nwtxd OFFLINE  

nwtxd

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 01 March 2019 - 07:26 PM

The application is running and I have a choice of Browse Library, Configure Emby etc.



#20 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16056 posts
  • Local time: 10:47 AM
  • LocationWashington State

Posted 01 March 2019 - 07:37 PM

Since I am not familiar with your OS I am not sure of the location of the server logs, but a quick look in the MacOS forum would appear to be "/Users/{username}/.config/emby-server".

 

Can you post a server log.

 

@Luke

 

I think the How to Report a Problem needs these locations per OS.







Also tagged with one or more of these keywords: Server, Mac

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users