Jump to content

Android remote now playing disconnect


mistercoffee
 Share

Recommended Posts

mistercoffee

Server: MacOS Sierra 10.12.6, v  4.0.1.0

Client: Moto G5 Plus, Android 8.1.0, v 3.0.31

 

This applies to music playback.

 

Scenario 1: When I connect the Android app to remote control the Chrome web player running on the server, initially everything is fine. But if I leave everything idle for a period, say a few hours, then pick up my phone again to play something different, the "now playing" display either doesn't update or is not visible at all. Sometimes the remote-controlled player actually plays in response anyway even though there's no visual indication on the Android, sometimes not. What always solves this is choosing "disconnect" from the remote menu on Android and then reconnecting.

 

Scenario 2: The same except I don't pause playback, I leave it playing for a few hours, then when I pick up the Android to pause it, there's no "now playing" or transport at all, meaning I can't pause it. The disconnect/reconnect always solves this too.

 

I see that the Android app no longer saves logs -- anything else I can provide that would help diagnose?

 

thanks :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...